4 червня: хто сьогодні святкує День ангела? Дмитро Комаров та Микола Тищенко приймають вітання

Кожного нового дня люди різних імен святкують іменини та просять свого охоронця про здійснення найзаповітніших бажань. Дізнаємося, хто сьогодні відзначає власний День ангела.

Перший місяць літа – багатий на іменини, тому майже щодня багато різних імен відзначають своє свято. День ангела по-своєму важливий, оскільки можна за допомогою молитви попросити свого ангела оберігати вас з більшою відповідальністю.

Отже, 4 червня вітання можуть приймати ряд таких чоловічих імен: Дмитро, Микола, Василь, Гаврило, Йосип, Семен, Данило, Макар, Іван, Володимир, Павло, Михаїл.
З жінок сьогодні святкують всі Софії.

З відомих зірок українського шоу-бізнесу День ангела відзначають: відомий мандрівник, телеведучий Дмитро Комаров, політик, ресторатор та колишній ревізор Микола Тищенко й незмінний керівник, голова держави, Президент України Володимир Зеленський.

Дмитро Комаров відвідав Чернігів
Дмитро Комаров

Цікаво, але вчора, 3 червня свій День ангела зустріла дружина Зеленського, перша леді Олена Зеленська з їхнім сином Кирилом, тож сьогодні до свого охоронця з небес може звернутися сам чоловік.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Захист з небес особливо важливий, тому віряни обирають ім’я своїй дитині, з тих, які наявні в переліку списку іменин. Тому, якщо сьогодні, 4 червня у когось народився хлопчик, можна запримітити йому ім’я з вищеперерахованих.

Микола Тищенко з МастерШеф засвітився у Європі
Микола Тищенко

Окрім цього, 4 червня не рекомендується: позичати будь-які речі, не лаятися та згадувати навіть кривдників лихим словом та займатися земельними справами на городі, в саду чи полі, адже з посадженого точно нічого не виросте, оскільки сьогодні світ відзначає ще й день пам’яті Святого Василіска.

Схожі статті

11 квітня 2024 — яке сьогодні церковне свято, і чого не варто робити, щоб не лити в майбутньому гіркі сльози

Яке церковне свято 11 квітня 2024 року? Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, що у цей день святкують віряни, яким традиціям слідують, а також, які є прикмети та повір'я.

10 квітня 2024: церковне свято сьогодні, чому не можна користуватися гострими предметами та хороші прикмети

Яке свято 10 квітня 2024 року? У нашому матеріалі ви можете дізнатися, що це за день за церковним календарем, а також дізнатися, які прикмети, заборони та традиції існують на цей день.