|
30.06.2023 10:56

1 липня: хто сьогодні святкує День ангела? Олександр Педан та Віктор Павлік приймають вітання

Автор: Юлія Ящук

Дітлахи обожнюють свій день народження за веселощі, смаколики, подарунки від найрідніших та отримують багато приємних слів. Однак День ангела варто провести в тихій та затишній атмосфері й подякувати своєму охоронцю за дбайливий захист. Отже, 1 липня іменини мають: Олександр, Віктор, Василь, Леонтій, Сергій.

З представників українських знаменитостей свято День ангела зустрічає відомий шоумен, телеведучий Олександр Педан та відомий артист України, співак, гітарист Віктор Павлік. Обидвоє працюють у творчих сферах, проте в різних напрямках, а також мають різну аудиторію прихильників та відзначення в медійному просторі.

Олександр Педан

Олександр Педан став знаменитим завдяки Новому каналу в ранових ефірах “Підйому” з колегами Сергієм Притулою та Ольгою Фреймут. Віктор Павлік у свої 57 років має чималий життєвий досвід з жінками, адже наразі одружений вчетверте. Його україномовні хіти цього часу набули нового звучання, які не втрачають своєї актуальності.

Віктор Павлік

Окрім цього, 1 липня віряни вшановують пам’ять мучеників Леонтія, Іпатія та Феодула. Тому, не радиться витрачати багато коштів, лихословити, сперечатися з близькими, а також варто провести час активно без лінощів.

Не забуваймо привітати рідних зі світлим Днем ангела й представити маленький подарунок задля відігнання нечистих сил. Отож, вітаємо всіх вищеперерахованих імен зі святом та відомих українських знаменитостей Олександра Педана та Віктора Павліка.