|
02.07.2023 12:32

3 липня: хто сьогодні святкує День ангела? Андрій Шевченко та Дмитро Карпачов приймають вітання

Автор: Юлія Ящук

Щоденно іменини мають люди різного типу та походження, тому важливо подякувати своєму ангелу-охоронцю за надійний захист, помолитися за власний добробут та загадати здійснення найзаповітнішого бажання. Отож, 3 липня свято День ангела відзначають: Андрій, Дмитро, Афанасій, Гліб, Лука, Іван, Фома, Ян, Інна, Римма.

З представників українських зірок шоу-бізнесу свято День ангела мають відомий український футболіст, майстер спорту України Андрій Шевченко та знаменитий психолог, телеведучий СТБ, експерт багатьох програм Дмитро Карпачов.

Кожен зі згаданих знаменитостей відзначився в медійному просторі, чим і отримав визнання та народну любов. Андрій Шевченко має звання Героя України, грав на позиції нападника за “Динамо”, “Мілан” та “Челсі”.

Хто сьогодні святкує День ангела? Андрій Шевченко приймає вітання

На консультацію до провідного психолога мріють потрапити багато звичайних пересічних громадян, а також матусь, адже він є експертом в телепрограмі “Супермама”, дає гідні настанови з виховання дітей та радить, як краще вчинити у разі виникнення проблем.

Хто сьогодні святкує День ангела? Дмитро Карпачов приймає вітання

Окрім цього, 3 липня віряни вшановують пам’ять священномученика Мефодія Патарського, тому не треба вбивати павуків, необхідно виключити з раціону яйця та горіхи, не давати своїх настанов близьким людям.

Християни надають великого значення обраним ім’ям, а ще вважається, якщо людину не похрестити, то його душа не буде оберігатися з небес. За повір’ям святий, в честь якого називають новонародженого, стане його покровителем упродовж життя, тому це свято і називають Днем ангела.

Тож, вітаємо всіх імен зі списку зазначених та українських знаменитостей – футболіста Андрія Шевченка та психолога Дмитра Карпачова.