|
19.07.2023 09:11

20 липня: хто сьогодні святкує День ангела? Сергій Притула та В’ячеслав Узелков приймають вітання

Автор: Юлія Ящук

За давніми традиціями в День ангела іменинник ходив зі своїми рідними до церкви, аби помолитися за здоров’я, ще більший захист та добробут в родині, а ще ставив свічки біля ікони свого покровителя з небес.

20 липня День ангела святкують представники таких імен: Сергій, В’ячеслав, Герман, Фома, Никон, Лук’ян, Остап, Павло, Анастасія, Маргарита, Євдокія, Єфросинія.

З представників українських знаменитостей подякувати ангелу-охоронцю за тендітний захист та загадати здійснення найзаповітнішого бажання мають змогу – громадський та політичний діяч, волонтер, телеведучий Сергій Притула й відомий професіональний боксер В’ячеслав Узелков.

Сергій Притула став знаменитим завдяки роботі на Новому каналі в розважальних проєктах: “Підйом”, “Хто зверху?”, “Педан-Притула Шоу”, “Вар’яти-шоу” та інших. Втім, після початку повномасштабної війни заявив, що смішити народ більше не зможе, тому до розважальної сфери діяльності не повернеться. Нині свою реалізацію бачить у волонтерському напрямку.

Хто сьогодні святкує День ангела? Сергій Притула приймає вітання від рідних

В’ячеслав Узелков заявив про себе на всю Україну та Європу в статусі професійного боксера, ставши призером чемпіонатів світу та Європи. Після завершення кар’єри став телеведучим, а також відзначився в статусі тренера на шоу “Зважені та щасливі”.

Хто сьогодні святкує День ангела? В’ячеслав Узелков приймає вітання

Раніше імена для дитини обирали за церковним календарем, саме з тих, хто того дня мав День ангела. А потім людство почало називати своїх нащадків іменами, які подобалися.

Ми вітаємо всіх імен за церковним календарем, які 20 липня святкують День ангела та українських зірок – Сергія Притулу та В’ячеслава Узелкова.