|
26.07.2023 08:52

27 липня: хто сьогодні святкує День ангела? Іван Дорн та Костянтин Войтенко приймають вітання

Автор: Юлія Ящук

Сенс у святкуванні Дня ангела полягає в тому, щоб посидіти в тихій святковій атмосфері, помолитися, прийняти подарунки від близьких, адже з давньої пори вважалося, що вони здатні захистити людей від усього нечистого в будинку. 27 липня іменини відзначають ряд таких імен: Іван, Костянтин, Іраклій, Микола, Петро, Теодор, Стефан, Федір, Ян.

З представників українських знаменитостей іменини мають – відомий співак, музикант та автор пісень Іван Дорн й актор театру та кіно Костянтин Войтенко.

Хто сьогодні святкує День ангела? Іван Дорн приймає вітання

Іван Дорн став широко популярною зіркою в медійному світі після заснування гурту “Пара нормальних”, а згодом після власної сольної кар’єри з 2010 року. У 2013 році знаменитість отримав найбільшу кількість номінацій в музичній премії YUNA.

Хто сьогодні святкує День ангела? Костянтин Войтенко приймає вітання

Костянтин Войтенко найбільше запам’ятався українському глядачу своїми гумористичними роботами: “Коли ми вдома”, “Будиночок на щастя”, “Село на мільйон”. Також спробував свої сили в танцювальному проєкті “Танці з зірками” у 2021 році, отримавши з партнеркою Роксоляною Маланчук третє місце.

Віряни радять у День ангела провести свято в церковній атмосфері з дотриманням усіх вимог тихого святкування. Не варто вмикати гучну музику, влаштовувати вечірку, як на день народження. Іменини можна святкувати кілька разів на рік. Однак треба обрати одну дату для її відзначення. Решту днів пам’яті святого, віряни прозвали терміном “малими іменинами”.

Ми вітаємо всіх імен за церковним календарем, хто 27 липня відзначають свій День ангела та українських зірок – співака Івана Дорна та актора Костянтина Войтенка.