|
30.07.2023 09:28

31 липня: хто сьогодні святкує День ангела? Артист Іван Дорн приймає вітання від рідних

Автор: Юлія Ящук

При народженні дитини людство намагалося підібрати ім’я зі списку тих, хто того дня має свої іменини, адже вірилося, що так новонароджені отримають ще більший захист з небес. 31 липня День ангела святкують ряд таких імен: Іван, Опанас, Стефан, Леонтій.

З представників українських знаменитостей відсвяткувати День ангела та подякувати йому за дбайливий захист має змогу відомий співак, автор пісень, продюсер, музикант Іван Дорн.

Хто сьогодні святкує День ангела?

Цікаво, але зірка родом з росії, утім, побудував успішну кар’єру на території України, з 2-річного віку живе тут та повністю підтримав український народ у повномасштабній війні. Розквіту кар’єри почав досягати під час роботи в гурті “Пара нормальних”, а згодом розпочав сольну роботу, яка принесла не менший успіх.

Хто сьогодні святкує День ангела? Іван Дорн приймає вітання від рідних

У 2010-му розпочався шлях сольного артиста Івана Дорна, а у 2013-му співак отримав найбільшу кількість нагород в музичній премії YUNA.

В цей день віряни вшановують пам’ять преподобного Іоанна Печерського. Відмовтеся від прибирання оселі віником, не варто йти в баню з натільним хрестиком, не рекомендується виходити на вулицю до заходу сонця.

Перший День ангела, який буде наступним від вашого дня народження, називають “великими іменинами”, а решті днів, які випадають з вашим ім’ям говорять терміном “малими іменинами”, однак деякі люди їх теж святкують. Ми вітаємо всіх імен за церковним календарем, які 31 липня відзначають свій День ангела та українського співака Івана Дорна.