|
04.11.2020 13:06

5 неймовірних ароматів для дому, як створюють затишну атмосферу

Цитрус ромашка і жасмин — розповідаємо, які запахи наповнюють будинок затишком і подарують відчуття чистоти.

Аромат для дому 1: цитрус 

Цей аромат один із найбільш популярний серед запахів, які господині вибирають для своєї оселі. До того ж, він досить часто є в миючих засобах. Вони не лише надають відчуття чистоти, а й заряджають енергією і добре бадьорять. Однак, варто знати міру і використовувати лише декілька капель ефірного масла на ватяному диску або в зволожувачі повітря. 

Аромат для дому 2: трава 

Напевно, всі люблять запах щойно скошеної трави. Асоціації з теплим і безтурботним літом, розслабленість і свіжість не можуть не сподобатись. Тому такий аромат чудово підходить для оселі.  

Який аромат для дому обрати

Аромат для дому 3: жасмин 

Цей аромат досить часто використовують у засобах для прання одягу. Тому він асоціюється у нас з чистотою. Використавши такий аромат у себе в дома, ви відразу відчуєте чистоту і свіжість. Однак, варто бути обережним з дозами, адже велика кількість ефірного масла може викликати головний біль.  

Аромат для дому 4: м’ята 

Цей запах асоціюється у нас зі свіжістю, прохолодою і спекотним літом з порцією мохіто. У інших асоціація веде до гарячого чаю щ м’ятою, яка навпаки зігріває і розслабляє. Однак, аромат з м’ятою чудово освіжає кімнату і дарує відчуття чистоти.  

Аромат для дому 5: ромашка 

Аромат ромашки подарує майже аптечну стерильність. Такий запах заспокоює і розслабляє. Його часту використовують у дитячих засобах. До того ж, ромашку можна висушити самостійно і залити окропом. Вони подарують оселі чарівний запах.