|
03.11.2021 14:06

Торт Наполеон без випічки за 10 хвилин: коли ніколи поратися з тістом, врятують три секретних інгредієнти

Все геніальне – просто, і підтвердженням цьому виразу стане рецепт швидкого торта Наполеона без випічки за 10 хвилин, для приготування якого знадобиться мінімум інгредієнтів. Десерт ідеальний для випадків, коли гості на порозі, а до чаю нічого немає, або якщо ви не полюбляєте поратися з тістом.

Пропонуємо покращений варіант лінивого Наполеона без випічки з листкового печива “Вушка”. Секрет рецепту в тому, щоб прискорити процес просочування наших коржів, адже печиво саме по собі засухе і потребує мінімум ночі в холодильнику перед подачею.

Список інгредієнтів

На форму діаметром 20 сантиметрів необхідно підготувати такі продукти:

  • листкове печиво “Вушка” – 500 грамів;
  • вершки від 33% – 300 грамів;
  • ванільний пломбір (морозиво) – 200 грамів.

Покроковий рецепт торта Наполеона без випічки за 10 хвилин

Спершу подрібнюємо вушка в блендері або за допомогою качалки. Крихта має бути не надто дрібною. Далі готуємо крем. Для цього наливаємо добряче охолоджені вершки в ємність і збиваємо їх на середній швидкості міксера до напіврідкої консистенції.

Тепер додаємо до вершків холодний підталий пломбір, і ще трохи збиваємо до бажаної густоти крему. Морозиво надає солодкості і ванільного смаку, такий крем виходить дуже ніжним, не приторним. Збираємо торт шарами – крихту з печива покриваємо кремом і знов присипаємо крихтою. Повторюємо, поки не заповнимо всю форму.

Лінивий Наполеон без випічки за 10 хвилин

Для того, щоб наш лінивий Наполеон без випічки швидше просочився, залиште його на годину-дві при кімнатній температурі, після чого приберіть в холодильник.

Лінивий Наполеон без випічки за 10 хвилин

Готовий торт перекладіть на блюдо і присипте зверху крихтою з листкового тіста, яка залишилася. Подавайте з гарячою кавою або чаєм.

Лінивий Наполеон без випічки за 10 хвилин

Такий варіант Наполеону без випічки настільки легкий і швидкий у приготуванні, що рецепт обов’язково потрапить у скарбничку ваших найулюбленіших десертів. Також якщо під рукою немає жирних вершків, у якості крему можна використовувати лише морозиво – дайте волю фантазії, експериментуйте і знаходьте кращий для вас смак. Смачного!