|
11.09.2023 17:04

Секретний інгредієнт, який пететворить звичайні сирники у надзвичайно смачний сніданок: рецепт на 20 хвилин

Сирники — це неймовірна страва, яка може виступати як у ролі смачного сніданку, так і фантастичного десерту, що доповнюється морозивом та сиропами.

Про користь кисломолочного сиру ми чуємо з дитинства. І сперечатися на цей рахунок немає жодного сенсу, адже так чи інакше ми знову і знову повертаємося до вживання даного продукту. Тим паче, що він ідеально смакує не тільки сирому вигляді, але й прекрасно підходить для створення найрізноманітніших страв. Сир використовується у приготуванні навіть найвишуканіших десертів.

Втім, навіть для роботи з таким здавалося б не складним інгредієнтом необхідно знати певні секрети, щоб уникнути серйозних помилок.

Сир корисний для всіх. Особливо зростаючим організмам дітей. Але не всі дітлахи люблять його. Щоб ввести сир у їхнє меню, мами та бабусі готують на його основі різноманітні смачні страви, однією з яких є рецепти класичних сирників. Нежирний сир, змішаний з яйцем, борошном та цукром, запечений у духовці або приготовлений у пароварці перетворюється на дуже смачні та поживні котлетки, які діти завжди їдять із задоволенням. Такий дієтичний варіант підійде і тим, хто не прагне набрати зайвих кілограмів.

Інгредієнти

  • Сир м’який – 1 пачка
  • Борошно – 90 г
  • Цукор – 40 г
  • Яйця – 1 шт.
  • Сухарі паніровочні
  • Олія рослинна
  • Сіль

Як приготувати смачні сирники

М’який сир перемішати із сіллю, цукровим піском, додати сире куряче яйце. Масу розім’яти.

Рецепт смачного сирника

Всипати борошно через сито. Приготувати тісто. Сформувати колобки, обваляти в паніровці, надати сирникам вигляду невеликих котлет.

Обсмажити на олії без запаху з двох сторін, вогонь – середній. Час приготування – близько 10 хвилин.

Сирники за декілька хвилин

Подати страву можна з будь-яким солодким доповненням – від варення до джему.

За бажанням дану страву можна перетворити на неймовірний десерт. Для цього необхідно сирники відправити у холодильник на декілька годин, а після подавати з кулькою морозива та сиропом.

Примітно, що для приготування даного десерту ви також можете використовувати різні спеції та добавки. Наприклад, ідеально підходить ванілін або кардамон. Також не бійтеся використовувати корицю і навіть мак.