|
31.01.2024 21:42

Як зробити ідеальний хот-дог з сосискою у домашніх умовах. Простий рецепт, смачніший ніж на заправках

Навіть якщо ви фанат здорового і корисного харчування, іноді виникає бажання з’їсти щось смачненьке з фаст-фуду. Наприклад, хот-дог. Коли хочеться побалувати себе та рідних не дуже корисною, але такою смачною та улюбленою їжею, не обов’язково їхати на найближчу заправку, можна легко приготувати хот-дог дома із перевірених продуктів.

Щоб приготувати хот-дог знадобляться такі інгредієнти:

  • Булочки для хот-догу – 4 шт.
  • Сосиски – 4 шт.
  • Капуста – 100 г
  • Морква по-корейськи – 100 г
  • Майонез, кетчуп, гірчиця

Приготування:

Головне у приготуванні ідеального хот-догу в домашній кухні – це якісні продукти – сосиски, булочки (їх можна купити в супермаркеті), корейська капуста, майонез та кетчуп.

Насамперед нашаткуємо капусту. Чим дрібніше, тим краще. Потім нарізаємо півкільцями цибулю. Краще вибрати із солодких сортів, які використовуються у салатах. З’єднуємо капусту та цибулю. Трохи підсолюємо, перемішуємо і застосовуємо, щоб вони стали більш податливими, не випадали з хот-догу і стали соковитішими.

Далі відварюємо сосиски. Дуже важливо вибрати смачні сосиски. Найкраще купувати від перевірених виробників. Їх потрібно просто прогріти. У каструлю наливаємо трохи води, складаємо туди сосиски та тримаємо на вогні у такому стані 3-4 хвилини.

Як зробити ідеальний хот-дог у домашніх умовах

Якщо у вас немає мікрохвильової печі, то булочки для хот-догу можна розігріти на водяній бані. Зверху сосисок поставить сито, перекласти туди булочки накрити кришкою і кілька хвилин потримати над парою. Якщо вдома є мікрохвильова піч, то розігріваємо булочки там протягом 1 хвилини. Попередньо їх потрібно розрізати і дістати зайвий м’якуш, щоб звільнити більше місця для “начинки”.

Як зробити ідеальний хот-дог у домашніх умовах

Щоб хот-доги були соковитими, спочатку намазуємо середину булочки кетчупом, а потім майонезом. Кількість регулюйте на свій смак. Потім кладемо 1/4 частину капусти + 1 сосиску. Потім знову кетчуп, з одного боку від сосиски майонез, з іншого обов’язково гірчицю. Зверху викладаємо моркву по-корейськи.

Як зробити ідеальний хот-дог у домашніх умовах

А тепер будемо пробувати хот-дог разом з кока-колою!

Як зробити ідеальний хот-дог у домашніх умовах