|
17.02.2024 09:02

Готую кожного ранку і не набридає: як зробити найсмачніший омлет з сиром в духовці. Всього 3 інгредієнти

Автор: Юлія Ящук

Омлет є доволі поширеною стравою, яка має популярність в багатьох родинах. Як правило, її готують з курячих яєць. Кулінари радять використовувати їх кімнатної температури. Зазвичай звикли смажити на сковороді, втім, можна приготувати в духовці або мультиварці.

Страва гарантовано подарує вам необхідний заряд сил на цілий день. З приготуванням впорається кожен, оскільки всі дії в рецепті є максимально зрозумілими.

Ми розповімо, як зробити смачний омлет з сиром саме в духовці. Він виходить повітряним, ніжним і золотистим. Крім того, не втрачає своєї форми та не осідає. Приємний аромат та вигляд страви відразу заманить всю сім’ю до столу.

Найсмачніший омлет з сиром в духовці

За бажанням можна прикрасити зеленню чи доповнити помідорами чері. Рецепт доступний, зрозумілий і дуже простий. Всього 3 основні інгредієнти й смакота готова. Приготуйте та потіште себе та всю свою родину ситним та неймовірним сніданком.

Інгредієнти

  • Яйця – 8 шт.
  • Молоко – 400 мл
  • Сир – 150 г
  • Сіль – до смаку
  • Вершкове масло – 5-7 г

Приготування

Відправляємо яйця в глибоку посудину і сюди ж вливаємо молоко. Потім на смак солимо й за допомогою вінчика збиваємо.

Додаємо натертий сир за допомогою тертки та все злегка перемішуємо. Далі змащуємо форму вершковим маслом і вливаємо яєчну суміш.

Найсмачніший омлет з сиром в духовці

Відправляємо в духовку і випікаємо при 200 градусах протягом 35 хвилин. Ніжний, легкий та дуже смачний омлет готовий. Розрізаємо і подаємо до столу. Всім смачного!