|
20.03.2024 18:56

Недорогий, але від цього не менш смачний і ситний супчик лише з трьох інгредієнтів: виходить дуже бюджетно

Зазвичай приготування супів вимагає використання великої кількості інгредієнтів, але тільки не в цьому випадку. Пропонуємо до вашої уваги рецепт неймовірного обіду.

Щоб його приготувати вам знадобиться всього 3 компоненти. Це неймовірно бюджетну, дуже зручно, ще й смачно. Для того, щоб обід вийшов добрим вам знадобиться всього 15 хвилин вашого часу і просто бажання смачно нагодувати сім’ю.

При цьому він виходить сильним і наповненими усіма тими корисними речовинами, які нам зустрічаються в інших супах. Головний секрет приготування даної страви — це правильний бульйон. Для того щоб його приготувати, необхідно добре вимити курку, поставити її варитися з сіллю та лавровим листом, і уважно слідкувати за поверхнею води, знімати пінку.

В результаті має вийти майже прозорий бульйон з великим вмістом жиру. Також уважно слідкуйте за картоплею, щоб вона не розвалювалася.

Інгредієнти

  • Курка – 500 грам
  • Пшоняна крупа – 80 грам
  • Картопля – 4 шт.
  • Зелень свіжа – 4 гілочки
  • Сіль за смаком
  • Вода – 2 л.

Як приготувати смачний суп

Курку розрізаємо на частини. Заливаємо у каструлі водою, доводимо до кипіння, знімаємо піну та варимо на малому вогні близько 40 хвилин.

Рецепт смачної, ароматної, ситної страви на обід

Відварену курку з бульйону виймаємо, а бульйон, що вийшов, проціджуємо і знову ставимо каструлю на плиту. Картоплю очищаємо та нарізаємо у формі брусочків. Додаємо картоплю в курячий бульйон.

Простий рецепт приготування супу 

Ретельно промиваємо пшоняну крупу і відправляємо пшоно в каструлю до картоплі.
Доводимо до кипіння, зменшуємо вогонь та варимо приблизно 15 хвилин. Охолоджене куряче м’ясо відокремлюємо від кісток, нарізаємо і додаємо в суп. Солимо за смаком. Варимо ще 5 хвилин. Зелень дрібно рубаємо, додаємо в суп. Доводимо до кипіння і за хвилину знімаємо суп з вогню.

Подаємо у гарячому вигляді з різноманітними добавками, у тому числі зі сметаною чи майонезом.