|
06.12.2021 13:51

Меню на Новий рік 2022: новорічний салат “Царський рулет” – вишукана закуска з простих і доступних продуктів

Традиційно новорічні салати є невід'ємною частиною святкового столу. Незмінною класикою залишаються шуба, олів'є, крабовий, але цього разу пропонуємо вам розширити звичне меню і приготувати в якості закуски на Новий рік салат "Царський рулет", який виглядає ефектно, а смакує неймовірно.

Новорічний салат “Царський рулет” стане справжньою прикрасою будь-якого святкового столу. Готується він просто, швидко і з доступних продуктів, які легко знайти в магазині.

Необхідні інгредієнти

Для приготування цього салату на Новий рік підготуйте наступні складові:

картопля – 3 штуки середнього розміру;

морква – 2 штуки;

курячі яйці – 3 штуки;

червона слабосолена риба – 200 грамів;

майонез – 100 грамів;

сіль за смаком.

Покроковий рецепт новорічного салату-закуски “Царський рулет”

Спершу підготуємо овочі. Промийте картоплю і моркву під струменем проточної води, покладіть в каструлю, залийте водою і поставте на середній вогонь. Відварюємо 20-25 хвилин після закипання до готовності. Перевірити її можна ножем або виделкою – якщо проштрикується легко, це означає, що все готово.

Відварені овочі очищаємо від шкірки, натираємо на велику тертку. Паралельно з цим необхідно зварити курячі яйця в круту, після чого теж очищаємо їх від шкаралупи та тремо на тертку. Червону рибу нарізаємо невеличкими шматочками – так, щоб було зручно їсти.

Новорічний салат-закуска Царський рулет

Беремо харчову плівку або пергаментний папір, розстеляємо на стіл і викладаємо зверху салат шарами – спочатку відварена і натерта морква, потім картопля, яйця і в кінці риба. Кожен шар злегка промазуємо майонезом. Обережно згортаємо салат в рулет. На порції розрізаємо перед подачею на стіл.

Ще пропонуємо звернути увагу на оновлений рецепт крабового салату на Новий рік 2022, незвичну варіацію оселедця під шубою, а також стануть в нагоді кілька варіантів новорічних закусок.