|
24.12.2023 12:56

Те, що треба для вдалого свята: шикарне поєднання курячого філе та ананасів у новому салаті “Гавайський”

Приготування святкового столу – це особливий процес, що з головою затягує господарів званої вечері, адже хочеться вгодити усім. Напередодні зимових свят, кожна господиня шукає свої найкращі рецепти та ознайомлюється з новинками в мережі. Адже, це так приємно, почути похвалу від гостей та близьких. Багато часу ми витрачаємо на складання меню до святкової вечері, але хочемо обрати найбільш влучні, смачні, але й прості у приготуванні рецепти.

Приготування салатів досить легка справа, проте, деякі з них вимагають тривалої підготовки. Пропонуємо ознайомитися з рецептом, що вразить усіх шикарним поєднанням курки та ананасів. Він готується всього з чотирьох інгредієнтів, проте, складе гідну конкуренцію складним та багатокомпонентним варіантам. Створіть незабутню атмосферу з рецептами від порталу Сенсація та поділіться секретами смачних страв з близькими.

Інгредієнти

  • Куряче філе – 300-400 грамів;
  • Ананаси консервовані – 250 грамів;
  • Яйця – 3 штуки;
  • Сир твердий – 100 грамів;
  • Майонез – 3-4 столові ложки.

Інструкції з приготування

Куряче філе відварюємо у підсоленій воді. Якщо ви придбали ананаси кільцями, їх необхідно порізати на невеликі шматочки, якщо придбали порізані, то залишайте так, як є. Яйця відварюємо та очищуємо. Сир натираємо на терці.

Рецепт приготування святкового салату Гавайський

Збираємо салат. Нижній шар – це порізана кубиками курка. Другий – ананаси, потім яйця та сир. Кожен шар перемазуємо майонезом. Прикрасити салат можна кільцем ананаса, або зернами гранату. Це додасть страві святкового вигляду та барв. Смачного.

Рецепт приготування святкового салату Гавайський