Оригінальний салат, який готується 10 хвилин: новорічний рецепт, що точно сподобається вам та вашим гостям

Смачний та простий у приготуванні салат, що згодиться, коли часу мало, а гості вже на порозі. Без м'яса та майонезу, він чудово збалансує святкову вечерю.

Коли гості на порозі, а ви нічого не встигаєте, є чудовий вихід. Простий салат, що готується за 10 хвилин, допоможе вам прийняти близьких, смачно їх нагодувати й провести час з рідними, а не бути за офіціанта цілий вечір. Найдовше, що вам потрібно зробити, це відварити яйця. А на нашому порталі Сенсація, ви зможете знайти безліч святкових страв, що готуються просто та швидко, а виходять дуже смачними та естетично привабливими.

Ніжний та легкий салат, який не потребує багато зусиль у приготуванні. Він без м’яса та без майонезу, що дозволяє збалансувати святковий стіл. Адже всі ми знаємо, як важливо для нашого здоров’я не переїдати і як складно дотримуватися цього правила під час зимових свят. Тож, не вагайтеся, готуйте та частуйте своїх близьких чудовою стравою.

Інгредієнти

Яйця – 4 штуки;
Сир – 150 грамів;
Кукурудза – 100 грамів;
Огірок свіжий – 2 штуки;
Кріп – пучок;
Сметана 3 столові ложки;
Часник – 2 зубчик;
Сіль, перець – на свій смак.

Інструкції з приготування

Відварюємо яйця та заливаємо їх холодною водою, щоб було легше чистити. Огірок нарізаємо соломкою та викладаємо у миску. Твердий сир нарізаємо брусочками та відправляємо до огірків. Яйця, що охолонули, чистимо та нарізаємо соломкою. Подрібнюємо кріпи, беремо консервовану кукурудзу та додаємо до решти інгредієнтів.

Рецепт простого новорічного салату за 10 хвилин
Рецепт простого новорічного салату за 10 хвилин

Для соусу беремо сметану, вичавлюємо часник. Солимо та перчимо. Ретельно перемішуємо соус. Можна використати майонез, але так салат буде більш калорійним. Додаємо соус до інгредієнтів та перемішуємо. Смачного.

Рецепт простого новорічного салату за 10 хвилин
Рецепт простого новорічного салату за 10 хвилин

Схожі статті

Ексклюзивний рецепт від Тіни Кароль: смачна сирна паска на Великдень – з такою впорається кожна господиня

Великдень вже на носі, тож для цієї світлої події варто заздалегідь підготувати рецепти різноманітних смаколиків. Пропонуємо до вашої уваги секрет приготування сирної паски за рецептом Тіни Кароль.

Секрет від зірки: великодня паска без дріжджів за рецептом Ольги Сумської – ідеальна святкова випічка

Великдень наближається, тож настав час приберегти для себе кілька нових рецептиків. Сьогодні ми поділимось з вами секретом приготування Великодніх пасок за рецептом Ольги Сумської.

Великодні паски за рецептом від Олі Полякової: артистка розкрила секрет ідеальної святкової випічки

Сьогодні ми розповімо вам про фірмовий рецепт приготування Великодніх пасок від Олі Полякової. Кожна господиня буде вражена результатом, святкова випічка виходить пухкою та ніжною.

Готую цей простий фруктовий тортик, коли гості завітали зненацька: для смаколика навіть міксер не потрібен

Ми поділимось з вами секретом приготування просто фруктового тортика, що неодмінно стане прикрасою будь-якого святкового столу. Це чудовий десерт нашвидкуруч, для якого навіть міксер не знадобиться.

За рецептом цього салату полюють всі господині: щоразу готую величезну миску – салат “Мілан”

Сьогодні ми розповімо вам, як приготувати святковий салат "Мілан" та розкриємо секрет найкращого домашнього майонезу всього за 5 хвилин. За цими рецептами полюють всі досвідчені господині!

Крабовий салат по-новому. Лінивий варіант виявився смачнішим за оригінал: готуйтеся дивувати ваших гостей

Мало не кожен святковий стіл прикрашає усім відомий крабовий салат. Сьогодні ми розповімо вам про весняний варіант приготування цієї страви, яка відкриває нові смаки та чудово освіжає.