|
25.02.2024 14:52

Гості проситимуть ще: салат з крабовими паличками та морквою по-корейськи. Страва із бюджетних інгредієнтів

Легкий рецепт, що вражає результатом навіть вибагливих гостей. Прості та бюджетні інгредієнти поєднуються та утворюють чарівну симфонію смаку.

Салат – це страва, яка складається з різних інгредієнтів, зазвичай овочів та зелені. Це може бути суміш свіжих овочів, фруктів, бобових, сирів, м’яса, риби або морепродуктів, заправлених соусами або маслом. Головним правилом, є гране поєднання смаків. В мережі можна знайти, як прості рецепти, що не потребують тривалої підготовки, так і вишукані та багатокомпонентні рецепти, приготування яких ціле мистецтво, а результат гідний подаватися у ресторанах з зіркою Мішлен.

Рецепт салату з крабовими паличками та морквою по-корейськи

Рецептів салатів безліч й кожна господиня має свій розділ у записнику, де збирає перевірені рецепти. Проте, ніколи не зайвим буде куштувати щось нове та експериментувати на кухні. Пропонуємо спробувати салат, що займе мінімум вашого часу. Найдовше у приготуванні, це відварити яйця. А виходить він дуже смачним. Він не має у складі делікатесів та дорогих продуктів, тож його можна готувати хоч кожен день. А своїм яскравим виглядом, він однозначно прикрасить святковий стіл. Гості та родина будуть у захваті від цієї страви. Вже за декілька хвилин, вам доведеться прибирати пусту тарілку.

Інгредієнти

  • 5 яєць;
  • 300 грамів моркви по-корейськи;
  • 240 грамів крабових паличок;
  • 300 грамів огірків;
  • 340 грамів кукурудзи (1 баночка);
  • майонез на свій смак.

Інструкції з приготування

Нарізаємо огірки та крабові палички соломкою або натираємо їх на терці. Додаємо кукурудзу та моркву по корейські.

Рецепт салату з крабовими паличками та морквою по-корейськи

Яйця відварюємо та нарізаємо кубиками. Додаємо до салату. Все перемішуємо. Поступово додаємо майонез. Орієнтуйтеся на власний смак. Також, салат можна трішки підсолити. Смачного.

Рецепт салату з крабовими паличками та морквою по-корейськи