Готуємо все в одній каструлі: простий рецепт сирного супу з броколі. Дуже смачний та ситний обід для родини

Рецепт, що заслуговує похвали. Сирний супчик з броколі виходить дуже легким та ніжним, а домашні вишиковуються в чергу, щоб отримати свою порцію смакоти.

Простий у приготуванні, але дуже смачний супчик. Це моя улюблена перша страва. Він не потребує багато зусиль та купу посуду. Тож, не потрібно буде витрачати час на прибирання кухні після його приготування. На смак суп виходить дуже ніжним і ароматним, а його привабливий та апетитний вигляд просто зводить з розуму. Вся родина збирається, щоб посмакувати стравою. Обов’язково спробуйте цей суп і ви урізноманітнюєте свій звичайний стіл.

Інгредієнти

  • Броколі – 300-400 грамів;
  • Сир плавлений – 200 грамів;
  • Вода або бульйон – 2 літри;
  • Морква – 1 штука (велика);
  • Картопля – 4-5 штуки (середні)
  • Цибуля – 1-2 штуки;
  • Сіль та спеції – на свій смак;
  • Рослинна олія для смаження – 30 мілілітрів.

Інструкції з приготування

Моркву та цибулю очищуємо. Моркву натираємо, а цибулю нарізаємо кубиком. В каструлю наливаємо рослинну олію та обсмажуємо овочі до готовності – спочатку цибулю, потім додаємо моркву.

Простий рецепт приготування сирного супу з броколі
Простий рецепт приготування сирного супу з броколі

Заливаємо у каструлю воду або бульйон. Бульйон додасть страві м’ясного смаку та вона буде більш калорійною. Нарізаємо кубиком картоплю та відправляємо в окріп. Варимо 10 хвилин, після чого додаємо помиті та порізані на маленькі суцвіття броколі. Солимо, перчимо та додаємо бажані спеції.

Чекаємо поки супчик закипить знімаємо пінку та додаємо плавлений сир. Краще обирати типу “Янтар”, він м’який та швидко розтане, але це не обов’язково, інший потрібно буде просто трішки довше проварити.

Простий рецепт приготування сирного супу з броколі
Простий рецепт приготування сирного супу з броколі

Коли сир розтанув куштуємо суп, регулюємо його за спеціями та можна подавати. Готову страву, за бажанням, можна прикрасити подрібненою зеленню. Смачного.

Схожі статті