|
12.04.2023 20:15

Руслан Сенічкін на всю країну розсекретив свій рецепт смачної паски: “Як таке зробити, дивіться”

Руслан Сенічкін відомий український телеведучий який вже багато років просинається разом з усією країною завдяки шоу "Сніданок з 1+1". А також він є автором кулінарної книги.

Не секрет, що Руслан вміє та дуже полюбляє готувати. Оскільки він холостяк, то готувати йому доводиться самому, а смачно їсти полюбляє кожен. Та й до того ж у Сенічкіна тяга до кулінарії ще з дитинства. І на “Сніданку” у Руслана є можливість проявити свої таланти та поєднати приємне з корисним.

Паска від Сенічкіна

До Великодня кожен рік варто пекти паски, але рецепт у кожного є свій, і Руслан не виключення. Тому в останньому випуску ранкового шоу чоловік поділився власним цікавим рецептом паски.

Отже, спочатку Руслан готує опару, і для неї варто взяти тепле молоко, борошно, 1 чайну ложку цукру, дріжджі. Все це Руслан перемішує та залишає підходити на 25 хвилин.

В окремому посуді Сенічкін розбиває 1 яйце і 2 жовтки, додає 2,5 столові ложки цукру і ретельно збиває, для цього можна взяти міксер. Потім ведучий додає просіяне борошно, опару, яка вже підійшла, розтоплене вершкове масло і секретний інгредієнт – апельсиновий сік. Для підсилення смаку. Тісто слід добре вимішати руками й поставити на годину в тепле місце.

Після цього Руслан розкатує тісто маже його вершковим маслом, яке заздалегідь розтопив, аби тісто на паску вийшло розшарованим зсередини. На розкачане тісто викладає начинку: горіхи, попередньо запарені в теплій воді на 10 хвилин родзинки, журавлину, також можна додати ванільний цукор і ще один секретний інгредієнт – куркуму.

Великодня паска Руслана Сенічкіна

А далі все найлегше, Руслан бере форму для паски та змащує маслом і закручує равликом в тісто з начинкою, потім залишає ці форми з тістом на 20-25 хвилин. Та випікає в духовці при температурі 200 градусів 15 хвилин, потім знижує до 180 градусів і випікає ще 25 хвилин.

Ось така паска й виходить за рецептом Сенічкіна, красива та дуже апетитна, певно ще й смачна.