39-річна Людмила Барбір показала свою весільну сукню: Руслану Сенічкіну місце нареченого біля красуні не світить

Відома українська акторка і телеведуча Людмила Барбір показала свою весільну сукню, у якій виходила заміж не за Руслана Сенічкіна. Від нареченої не відвести очей.

Зірка ранкового шоу “Сніданок з 1+1” Людмила Барбір є однією з найулюбленіших глядачами ведучих. Зірка відкрита у спілкуванні з фанатами, дуже позитивна і завжди піднімає настрій. Крім того, не можна не зауважити, що у свої 39 років Людмила виглядає не більше, ніж на 30. Допомагають їй у цьому не лише стилісти, які готують її до ефірів, а й косметологи.

Барбір не приховує – приділяє достатньо багато уваги догляду за обличчям. Вона ділилася з підписниками у соцмережах результатом омолодження, а також підтримує красу й молодість спортом. Знаменитість займається айкідо, кендзюцу і айкідзюцу. Це східні єдиноборства, з яких у ведучої навіть є чорний пояс. Таких результатів вона досягла завдяки своєму чоловіку – тренеру по айкідо Ігорю Барбіру.

Закохані давно разом і виховують спільного сина Тараса. Як вважає Людмила, саме з появою дитини їхня любов стала повноцінною. Хлопчик перейняв від батьків любов до спорту.

Як виглядає син Людмили Барбір
Як виглядає син Людмили Барбір

Людмила Барбір показала свою весільну сукню

Під час участі в “Танцях з зірками” Барбір пригадала весілля з коханим свій образ нареченої:

“У мене була елегантна біла сукня. Пишна, але доволі проста. Також лаконічний букет, нічого зайвого”.

Людмила Барбір показала свою весільну сукню
Людмила Барбір показала свою весільну сукню

Цікаво, що на світських заходах Людмилу супроводжує не чоловік, а співведучий по “Сніданку” Руслан Сенічкін. Телепарі навіть приписують роман, адже між ними дійсно є хімія. До того ж Сенічкін офіційно холостякує.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.