|
27.09.2023 16:47

Сирне печиво з цукром, як в дитинстві: рецепт домашньої випічки без яєць за лічені хвилини

Легке печиво з тонким ароматом сиру, випечене у вигляді паличок, ґудзиків або звичайних квадратиків, обов’язково сподобається всім. Усі, хто небайдужий до сиру, оцінять ваш кулінарний витвір. І діти, і дорослі будуть із задоволенням хрумтіти смачними паличками, поданими до чаю. Для того, щоб печиво стало хрустким, остуджувати його треба на повітрі, не накриваючи. Щоб зробити печиво м’яким, остудити його в закритому посуді.

Для приготування сирного печива підходить будь-яке тісто (пісочне, тісто на кефірі, листкове або вершкове). Сир ви також можете вибрати той, що любите. Додавання в тісто горіхів чи родзинок надасть вашим виробам трохи виразності. Таке печиво оцінять і дорослі.

Сир зробить печиво не тільки корисним, а й неймовірно смачним. Який рецепт вибрати – це, мабуть, найскладніше у справі випікання сирного печива. Ще одна складність – вибір тієї форми, яку варто надати. Але вже у цьому мамам із задоволенням допоможуть діти.

Вони точно знають, що різні куточки, вузлики, трояндочки, гусячі лапки, рогалики – це не просто печиво, а найсмачніше печиво на світі. А ще смачніше – приготувати сирне печиво з солодкою начинкою, якою можуть виступати фрукти або цукати, або полити його розтопленим білим шоколадом. Від таких ласощів не відмовиться ніхто!

Інгредієнти

  • сир – 200 г
  • борошно – 200 г
  • цукор – 100 г
  • вершкове масло – 70 г
  • розпушувач – 1 ч. л.

Рецепт приготування сирного печива

Протерти сир, перемішати з борошном, розпушувачем, розтопленим маслом до отримання м’якого однорідного тіста, відправити на півгодини в холодильник.

Рецепт тіста на печиво

Дістати колобок тіста, розкотити в пласт, але не товстіше 0,5 сантиметра, вирізати потрібною формою кружки.

Печиво без яєць на вершковому маслі

Присипати їх з одного боку цукровим піском, скласти півколом, знову присипати з одного боку цукром і скласти навпіл, вмочити ще раз у цукор.

Готуємо найпростіше печиво з сиру

Складати щоразу цукром усередину. Перекласти просте домашнє печиво з сиру на лист, випікати чверть години при 200 градусах.