|
09.02.2024 15:06

Медове печиво на радість дітям: не перестану тішитися смаком цієї випічки. Беремо все тільки найнеобхідніше

Швидке медове печиво рятує господинь, коли знавецька захотілося чогось солоденького до чаю. З мінімального набору продуктів теж можна зробити неймовірну випічку.
Автор: Юлія Ящук

Пропонуємо скористатися найпростішим рецептом медового печива, коли хочеться потішити себе чи родину ароматною та свіжою випічкою. Великою перевагою є те, що знадобиться всього кілька інгредієнтів, аби на столі стояла гора смакоти.

Також це відмінний варіант пригостити своїх гостей або завітати з таким солодким пригощанням до них додому. Ба більше, випічка справді дуже смачна та ароматна. Цей рецепт стане під силу будь-кому, навіть тому, хто не надто багато часу проводить на кухні. Ззовні воно виходить красивого золотисто-коричневого кольору, а всередині дуже м’яким.

Медове печиво

Інгредієнти

  • Борошно – 300 г
  • Мед – 2 ст. л.
  • Цукор – 150 г
  • Яйця – 2 шт.
  • Кориця мелена – 1 ст. л.
  • Сода – 0,5 ч. л.

Приготування

В миску розбиваємо яйця. Додаємо цукор, соду та корицю. Перемішуємо до однорідності.

Розігріваємо мед на маленькому вогні. Сюди ж відправляємо яєчну суміш. Маса почне пінитися.

Поступово порціями всипаємо просіяне борошно, а потім замішуємо тісто.

Форму для запікання застилаємо пергаментним папером. Вологими руками з тіста формуємо невеличкі кульки й викладаємо на форму. Радимо між печивом залишати деякий простір, оскільки при випіканні воно збільшуватиметься.

Медове печиво

Ставимо в розігріту духовку до 180 градусів приблизно на 10 хвилин. Зазначимо, що печиво не вимагає доповнення чи декорування. За бажанням в процесі приготування можна покласти на печиво по одному шматочку волоського горіха. Зробіть ароматний чай, кличте рідних чи друзів і смакуйте. Всім смачного!