|
28.02.2024 14:31

Найпростіший рецепт смачного кокосового печива: всього 4 інгредієнти й родина буде насолоджуватися чаюванням

Розповідаємо, як з 4 доступних інгредієнтів приготувати солодку смакоту для всієї родини. Смачне кокосове печиво прекрасно підійде для теплого сімейного чаювання.
Автор: Юлія Ящук

Прості смаколики на швидку руку мають шалену популярність, оскільки не завжди у господинь є час, аби довго возитися з тістом. Кокосове печиво – чудовий спосіб порадувати всіх близьких смачненькою солодкою випічкою. Воно приємно здивує своїм ароматом та екзотичним смаком кокоса. Також вразить простотою приготування.

Рецепт стане під силу будь-якому новачку на кухні, який майже не готує. Кокосове печиво можете зробити навіть тоді, коли мають прийти гості. Вони також неодмінно оцінять ваші старання. Всього 4 інгредієнти й всі насолоджуватимуться неймовірним домашнім печивом. Збережіть рецепт, а потім в будь-який потрібний момент ще раз приготуйте. Вам, вашим близьким та родині точно сподобається.

Смачне кокосове печиво

Інгредієнти

  • Курячі яйця – 3 шт.
  • Кокосова стружка – 230 г
  • Цукор – 100 г
  • Ванільний цукор – 10 г

Приготування

В глибокій мисці поєднуємо яйця, цукор та ванільний цукор. Для цього збиваємо все вінчиком.

Сюди ж відправляємо частинами кокосову стружку. Варто контролювати консистенцію, адже вона може попастися різного помелу. Маємо отримати густу масу, яка добре ліпитиметься.

З отриманої суміші робимо кульки діаметром 3 сантиметри.

Смачне кокосове печиво

Кокосове печиво викладаємо на деко, застелене пергаментним папером. Відправляємо в розігріту духовку до 160 градусів орієнтовно на 30 хвилин. Печиво готове. Зробіть ароматний чай, кличте своїх рідних або подайте гостям і насолоджуйтеся. Всім смачного!