Поліцейський з Києва забрав новонародженого сина з пологового будинку у формі та з автоматом: виписка під час війни

У мережі завірусилася фотографія київського поліцейського, який разом із колегами приїхав до пологового будинку, щоб зустріти дружину та новонародженого сина.

У воєнний час все рівно залишається час для кохання та рідних. Тисячі мам та дружин чекають своїх захисників та захисниць з фронту живими та здоровими. І поки тривають бойові дії на території України, жінки продовжують дарувати життя новим малюкам.

8 березня вся Україна дізналася про родину звичайного полісмена з Київщини. Поки чоловік разом із колегами ніс службу та оберігав спокій українців у воєнний час, його дружина народжувала сина в одному із місцевих пологових будинків.

Радісну звістку про поповнення розмістили на сайті МВС України та дозволили новоспеченому татусю на декілька годин перервати службу та поїхати до дружини та новонародженого сина, щоб зустріти їх під час виписки та провести додому. Разом із поліцейським у цілях безпеки поїхали декілька його товаришів по службі. Саме тому на усіх фотографіях чоловік перебуває в повній амуніції – формі, зі зброєю та рацією.

Поліцейський з Києва забрав новонародженого сина з пологового будинку
Поліцейський з Києва забрав новонародженого сина з пологового будинку

“І хоч виписка з пологового нині виглядає так, ми віримо, що дітки, які народжуються у такий час, виростуть найщасливішими”, переконані в МВС України.

Поліцейський з Києва забрав новонародженого сина з пологового будинку
Поліцейський з Києва забрав новонародженого сина з пологового будинку

Особистість новоспеченого татуся не розсекретили через міркування безпеки. Однак його фотографії з малюком облетіли не лише усю Україну, а й світ.

Відзначимо, що за період російсько-української війни з 24 лютого в Україні народилося понад 4,3 тисячі немовлят. Крім того, за цей час українці створили майже чотири тисячі нових сімей. 3973 закохані пари вирішили офіційно скріпити свій союз в умовах війни.

Схожі статті

“Симуляція, в яку ми самі вірили” – Маша Єфросиніна розповіла про дружбу з Притулою та Горбуновим

У нещодавньому інтерв'ю Маша Єфросиніна розповіла про дружбу із зірковими колегами Сергієм Притулою та Юрієм Горбуновим. Як виявилось, спілкування з одним із шоуменів завершилось особистою образою.

23-річна дружина Остапчука Полтавська вже має план на випадок розлучення: “Чоловіки не завжди назавжди”

Молода дружина Володимира Остапчука розкрила своє ставлення до фінансового утримання в стосунках. Чим займається Полтавська, аби не залежати від зіркового чоловіка?

Він пішов від дружини, вона стала коханкою: Соловій та Вакарчук вперше розповіли про свої стосунки

Христина Соловій та Святослав Вакарчук завжди дотримувалися однакової політики стосовно спілкування з пресою: жодних деталей щодо особистого життя.