|
11.01.2021 09:12

Нахабна Ольга Фреймут взялася вчити українців, що саме їм готувати: спроби навчити етикету провалилися

Ольга Фреймут поділилася стародавніми рецептами.

Головна панянка України, схоже, вирішила, що навчати українців виключно правилам етикету вже не цікаво. Тож вирішила поділитися ще й давно забутими стравами.

З цієї нагоди вона випустила книгу рецептів 30-х років минулого століття і поділилася на своїй сторінці відео, у якому розповіла про одну зі страв.

Хоча, судячи з відео, якими панянка ділиться у сторіз в Інстраграм, сама вона та її родина такими стравами не харчується.

На нових роликах видно, що зірка телебачення з чоловіком та молодшими дітьми поїхала відпочивати на Мальдіви. А її старша донька Злата Мітчелл впевнено підкорює гірські схили на популярному українському гірськолижному курорті.

Старша донька Ольги Фреймут підкорює схоли найдорожчого курорту україни

У ролику, яким Ольга Фреймут поділилася у своєму Інстаграм, вона разом з подругою вирішила приготувати одну зі старовинних страв. Але вона, схоже, гостям не надто припала до смаку.Адже вони дуже здивувалися, що у такої вишуканої леді настільки прості страви.

При цьому прихильникам головного ревізора країни все дуже сподобалося. Вони похвалили і подякували Ользі Фреймут за нову книгу і зауважили, що їм дуже подобалися програми “Ревізок” та “Інспектор Фреймут”.

А от зараз, на їхню думку, взагалі нічого дивитися.

Не обійшла у книзі головна інспекторка країни і свою улюблену тему – етикет. Як зауважила панянка, вона вставила у книгу сторінки з правилами столового етикету.

Ольга Фреймут з родиною гайнула на Мальдіви

Не дивно, що підписники сприйняли цю новину з захватом. Багатьом з них подобається, що Ольга Фреймут розповідає про етикет та розповідає прихильникам які страви як правильно їсти і взагалі як правильно поводитися у громадських місцях.

До того ж така ініціатива інспекторки, на відміну від правил етикету, не викликали у прихильників критики та негативних коментарів.