Ольга Фреймут показала себе до того як стала знаменитою

Українська екс-ведуча «Ревізора» та учасниця шоу «Танці з зірками» Ольга Фреймут показала який вигляд мала до популярності.

Прихильники Ольги Фреймут у фан-групі в мережі Інстаграм виклали архівні знімки ведучої, на яких її зовнішність дуже відрізняється від нинішньої. такі ж знімки екс-ведуча “Ревізора” виклала і на своїй особистій сторінці у тій самій соціальній мережі.

У підписі під фото екс-ведуча написала, що її зовнішність далеко не завжди була такою ідеальною. За словами Ольги Фреймут їй пощастило, що вона з дитинства знала ким хоче бути, уникнувши таким чином невизначеності та стрибків з однієї крайності в іншу, і з ранніх років почала працювати над собою.

 

 

Прихильники оцінили таке фото знаменитості вподобайками, які лишили і під фото.

Фанати Ольги Фреймут стверджують, що вона знала про випробовування, що чакеють на екс-ведучу у майбутньому і морально до цього готувалася.

Наступна серія знімків української телеведучої, який жінка сама прокоментував, що «Найбільшою перемогою над собою стала відповідність мого тіла душі. Красивими не народжуються…»

 

 

Також учасниця «Танців з зірками» та дружина генерального продюсера «Нового каналу» Валерія Локотко зізналася, що в неї далеко не завжди була можливість гарно одягатися і мати елегантний бредовий одяг.

Підписники зірки зазначили, що екс-ведуча з того часу не сильно змінилася.

Екс-ведуча також поділилася з підписниками спогадами про 2012 рік і написала «Так хочеться повернути той день. Липень 2012». Проте що такого особливого сталося в той період Ольга Фреймут не уточнила.

 

 

А от підписники учасниці «Танців з зірками» охоче поділилися спогадами зі свого минулого. «Я в липнI 2012 народила синочка!)))», – поділилася прихильниця. Інші ж підписники лишили багато коментарів з компліментами екс-ведучій.

Зазначимо, що у Ольги Фреймут доволі запальний характер, який проявляється у постійних сутичках з суддями на проекті «Танці з зірками».

нагадаємо, що Ольга Фреймут часто викладає світлини з моментами з сімейного життя. Досить багато фото та відео у стрічці присвячено старшій доньці екс-ведучої Златі Мітчел.

Схожі статті