У мережі спливли архівні фото Ксенії Мішиної: правду про пластику “Холостячки” тепер не приховати

Ксенія Мішина - нова зірка українського телебачення. Попри загальне захоплення, ідеальність її зовнішніх даних підпадає критиці.

Сьогодні Ксенію Мішину вважають ледь не українською Анжеліною Джолі. Це й не дивно: високі благородні вилиці, пухкі губи, виразні очі та довге чорняве волосся. Все це про зірку серіалу “Кріпосна” та найвідомішу холостячку України.

Ксенія піклується про свою красу, проте, думка про пластичні операції не дає спокою нікому.

Редакція “Сенсації” знайшла унікальні архівні фото акторки, які показали, як виглядала жінка до того як стала популярною.

Ксенія Мішина на зйомках фільму

Зараз, звісно, на сторінках зірки неможливо знайти фото з перших зйомок або з перших кастингів.

Відомо, що за плечима Мішиної 30 проектів, де вона проявила себе, як талановита акторка. Проте, до кіно жінка прийшла не відразу.

Батьки Ксенії вважали, що їхня дитина має здобути солідну спеціальність. Саме тому відправили тендітну дівчину навчатися до економічного ВНЗ. Проте, творча душа не витримала всієї суворості даної науки. Мішина покине навчання та піде за покликом серця – у театральне.

Зараз велика рідкість знайти її давні фото, проте, завдяки фан-акаунтам акторки, які, до речі, були створені ще до того, як жінка здобула всеукраїнську популярність внаслідок участі у проекті “Холостячка”, можна відшукати перші фотографії з різних проектів.

Унікальне фото Ксенії Мішиної з часів юності

Виявляється декілька років тому Ксенія носила каштанове волосся. Звісно, чорняве волосся робить її по-справжньому роковою красунею.

Чи робила Мішина пластику?

За словами зірки – ніколи. Проте, косметолога відвідує регулярно. Про це дівчина розповідає на своїй сторінці в Instagram.

Щодо уколів краси або підтяжок – немає ні слова.

Ксенія дійсно відрізняється зараз від тої дівчини, яку можна зустріти на давніх фото трьох та чотирьох річної давнини. Проте, людям властиво змінюватися з роками зовнішню, худати та гладшати.

Сайт використовує cookies для поліпшення роботи з уподобаннями користувачів.