Ксенія Мішина показала, які браслети купила коханому чоловіку. Подарунок призначений не для Елерта

Вже не холостячка, Мішина, на своїй сторінці розповіла про чоловічі прикраси та показала, кому їх подарувала

Ксенія Мішина, яка вчора обрала переможця шоу “Холостячка”, виставила на своїй сторінці в Інстаграмі відео, де розповідає про чоловічі прикраси-браслети.

Спершу можна подумати, що жінка приготувала подарунок новообраному нареченому, проте виявилося, що Ксенія вирішила віддати шкіряні браслети своєму синову. Хлопчик неймовірно зрадів, що мати зробила презент йому.

Подарунок виявився для сина

Чому ж Ксенія обрала саме Олександра?

На шоу до душі дівчини припав також бізнесмен Олексій Тригубенко. Хлопець здавався дуже надійним. Він – протилежність Елерта.

Було помітно, що конкуренція між хлопцями дуже висока. Елерет і поза кадром намагався кепкувати з Олексія та висміювати всі його слова. Теперішній наречений Ксенії дуже скептично ставився до кожного слова Тригубенка про його бізнес.

Проте, сам же Олександр не завжди гідно ставився до Ксенії. Саме з ним на побаченні вона дійшла крайньої емоційної точки та не стрималася, почавши лайку. Дівчина навіть обмовилася нецензурним слівцем.

Показовим стало також знайомство з батьком дівчини.

Олексій обрав для проведення часу запуск радіокерованих літаків. Хлопець дізнався, що саме це є пристрастю батька Ксенії.

А ось Олександр вирішив під час знайомства обрати більш простий спосіб відпочинку. Він запропонував батьку Ксенії випити та порибалити. Варто зазначити, що сама дівчина до алкоголю ставиться негативно і навіть просила Елерта припинити пиячити.

На зауваження холостячки Саша не реагував.

Батько Ксенії сказав, що їй з Еллертом буде цікаво, його енергія б’є через край. Однак Саша не буде податливим.

Крім цього, пари сходили ще на одне побачення і Ксенія поділилася думками з Олексієм про те, що в них є шанс стати гарною парою. Проте, врешті-решт відмовила йому у пропозиції вийти заміж.

На фінальний епізод Ксенія підібрала вбрання, як у нареченої. Дівчина була одягнена у білосніжний колір та підібрала собі топік та спідницю середньої довжини. Волосся Мішина вирішила тримати розпущеним.

Схожі статті