|
14.01.2021 11:57

Поки Алла Пугачова розважає дітей, Максим Галкін у басейні розважає себе сам: “Дельфін у віці”

Максим Галкін знову здивував усіх.

Під час новорічних свят, поки зірки наввипередки хизуються місцями відпочинку, російський гуморист Максим Галкін вирішив показати, як проводить час з родиною і, заодно, підняти настрій прихильникам.

Що ж, це у нього досить добре вийшло, адже прихильники чоловіка Алли пугачової не втомлюються коментувати відео.

У самому дописі Максим галкін зауважив, що нарешті зрозумів навіщо йому в басейні великі вікна. При цьому підписники гумориста теж поділилися кумедними історіями з походів у басейн.

А от на сумніви гумориста про зовнішній вигляд зазначили, що порівняння з дельфіном – перебільшення. а от на Іхтіандра він дуже навіть схожий.

Не оминули прихильники увагою і його зіркову дружину Примадонну. Вони відмітили, що артистці дуже пощастило з таким чоловіком. Адже крім басейну, гуморист ще й на лижах катається і привчає до цього дітей.

Таким захопленням артист поділився у сторіз, коли вони з дітьми їздили до Італії в Альпи на зимові канікули.

Прихильники, яким відео Максима Галкіна не давало спокою зауважили його неймовірне почуття гумору та сарказм.

Раніше гуморист поділився родинними кадрами, на яких діти пари Гаррі та Ліза вітали зіркових батьків з Різдвом, розповідаючи тематичні вірші. За це вони отримали солодку винагороду.

Проте, незважаючи на гостинці, діти отримали неймовірне задоволення від самого свого виступу. Не оминули увагою такий виступ і підписники Максима Галкіна. Вони засипали дітей компліментами і похвалили батьків за те, що вони вчать дітей дотримуватися традицій.

Більше про родину Алли Пугачової та Максима Галкіна дивіться у відео