Максим Галкін показав, як проводить передсвяткові вихідні з дітьми Лізою та Гаррі: Пугачова і тут відсутня

Максим, як і кожен поважаючий себе батько, відправився з дітьми на святковий спектакль. Проте, порадіти за Лізу та Гаррі зміг лише через екран.

Максим Галкін поділився надзвичайно позитивним відео: батько спостерігає, як його діти, Ліза та Гаррі, відвідують новорічний квест. Очевидно, що малі весь час проводили з аніматорами, адже шоумен опублікував відео з екрана спостереження.

З відео зрозуміло, що малят дуже захоплює сюжет. З-поміж інших учасників активність проявляє маленька Ліза. Дівчинка намагається розгадати, куди ж піти далі та як застосувати пароль. Відповідає їй щось згори голос аніматора.

Ми дізналися, на якому квести побували діти та скільки коштує зіркове задоволення.

Виявилося, що Максим Галкін відправив дітей на квест-спектакль, який пропонує інтелектуальне дозвілля. Дітям, шляхом розв’язування задач пропонують знайти Сніжну Королеву. Квитки, згідно з програмою заходу, купуються лише дітям. Дорослим в умовах карантину пропонують лишитися у вестибюлі та спостерігати з екрана за процесом. Що, в принципі, і залишалося робити Максиму.

Вартість квитка – значна, як для дитячого спектаклю. Організатори просять за одну дитину близько 1800 гривень, що у валюті більше, ніж 50 доларів.

Діти Алли та Максима веселяться на спектаклі

Враженнями після спектаклю діти не діляться в акаунті батька, проте, з того, наскільки малі поринули у процес, можна сказати, що казка прийшлася до вподоби. І це не дивно.

Батьки не раз розповідали, що Ліза та Гаррі мають жваву дослідницьку натуру. Дівчинка, звісно, більш творча та артистична, а ось хлопець дуже полюбляє логічні задачі. Проте, Гаррі теж має схильність до музики.

Цікаво спостерігати, що життям дітлахів здебільшого ділиться Максим. Чоловік навіть не так часто розповідає про свою роботу, знімальний процес, як показує життя своїх школярів.

Прихильників давно непокоїть відсутність новин про дітей в акаунті Алли. Звісно, співачці з таким великим стажем не пасує постійно висвітлювати кожен момент свого життя. Проте, фанати не раз помічали, що коли Максим публікує відео про дітей, то зазвичай, його дружина не присутня ні під час ігор, ні під час навчання Лізи та Гаррі.

Схожі статті