|
15.01.2021 13:40

Леся Нікітюк після манікюру проговорилася де збирається відпочивати: не Карпатами єдиними

Розслабленості зірці додала чудова атмосфера та смачний десерт. Цікаво, чи втіляться її плани у життя?

Леся Нікітюк. Безпосередня красуня не соромиться розповідати деталі свого життя. Саме за це її вподобало понад 3 мільйони українців у популярній мережі Інстаграм, а ще більше полюбило глядачів по всій Україні.

Відома ведуча розповіла про свої плани на відпочинок.

Варто зазначити, що на новорічні свята Леся відправилася до українських Карпат, де промела міні-відпустку. Там жінку здивувала відсутність снігу, проте, це не стало на заваді гарного відпочинку. Нікітюк насолоджувала СПА-процедурами та плавала у басейні.

Та на відміну від своїх колег, таких, як Оля Полякова, Дзідзьо, Нікітюк досі лишається вдома та ще не відвідала жоден з екзотичних курортів.

Після манікюру ведуча вирішила поділитися планами: куди так ретельно вона збирається.

Жінка намалювала на своїх нігтях хвилі та сказала, що вони їй асоціюються з морем на Мальдівах, куди вона ймовірно вирушить. Тільки ось зараз туди Леся не поспішає.

Леся Нікітюк похизувалася манікюром та поділилася подальшими планами. Скріншот взято з Instagram-сторінки зірки.

За словами відомої мандрівниці, взимку немає сенсу їхати на відомі теплі курорти, адже навіть у південних країнах зараз все одно холодний період. Він проявляється не хурделицею та снігом, як у нас, а дощами та зниженням температури.

Що ж, у +18, звісно, приємно проводити час на вулиці, та все одно гарно засмагнути не вдасться, як само і покупатися у морі.

Повертаючись до розповідей у сторіз Лесі, жінка у своїх відео порадила їхати на Мальдіви вже після січня, коли погода там стабілізується. Зірка ж після своїх бьюті-процедур направилася у справах, проте, київська негода не дала вчасно виїхати.

Машину Лесі замело снігом, жінці довелося чекати, допоки крига зійде зі скла та можна буде рушити. Та це зовсім не зіпсувало знаменитості настрій.