Лесю Нікітюк обікрали під час подорожі: що відомо про інцидент і що підцупили злодії

Пробивна Леся і та опинилася у халепі. Жінку безцеремонно пограбували у Чернігові

Прагматична ведуча Леся Нікітюк стала жертвою злодіїв. Здавалося б, зірка, після тревел-шоу “Орел і Решка” пройшла, як-то кажуть і вогонь, і воду, і мідні труби. Поїздки не самими класними туристичними місцями мали б загартувати Лесю. Проте, у нашому українському Чернігові ведучу нахабно обікрали до нитки.

Неприємний інцидент стався під час знімання шоу “Le Маршрутка”, коли Леді Ле з водієм зупинилися відпочити у своєму “Богдані” біля поля. Прокинулися вони вже без речей.

Леся дивується, що як так можна було заснути, щоб не чути злодіїв, які прокралися у маршрутку. Певно знімальний процес настільки втомив зірку.

Ведуча намагалася відшукуватися і розповіла про інцидент перефразованими словами з відомої кінострічки.

За словами телезірки, грабіжники забрали турецькі килимки, югославський костюм, винесли холодильник, телевізор, мікрохвильову піч, витяжку і навіть сервант. Леся жартує, що не розуміє, кому потрібен був сервант? Його що, через поле його тягли? З усіх дорогих вазонів забрали рододендрон. Але першим ділом витягли телефони і навігатор.

Жарти-жартами, але Нікітюк вирішила все страхувати. Минулий рік почався теж із втрат. Лесі розбили авто. Найцікавіше, що ведуча чула, що на вулиці щось негарне коїться, проте, подумала, що хтось розбив шампанське, але на ранок не було пляшки. Це розбили бічне скло машини Лесі.

Що тільки не траплялося з Лесею на зйомках

Проте, крадіжка у Чернігові – не єдина пригода, в якій була Леся під час знімання телепередачі про подорожі маршруткою.

Одного разу у транспорта відмовили гальма, а ще якось Леся мало не потонула в болоті. На Галичині з нею теж трапилася неприємність.

Цього разу ведуча  вирішила покататися на раритетному карпатському трамвайчику, не знаючи, що її чекає в шляху.

Маршрут має протяжність 13 кілометрів. Трамвай проїжджає його за чотири години. Пішки цей відрізок можна пройти швидше, але романтичніше покататися по вузькоколійці.

Під час поїздки сталося непередбачене – вуличний транспорт зійшов з рейок. На щастя постраждалих не було.

Схожі статті