|
16.01.2021 09:01

Засмучена Тіна Кароль втомилася від невизначеності у стосунках з Даном Баланом: “Мені потрібна втеча”

Українська співачка Тіна Кароль знову інтригує прихильників. У мережі з'явився новий знімок артистки з неоднозначним підписом.

Українська співачка Тіна Кароль, якій приписують стосунки з молдавським виконавцем Даном Баланом продовжує інтригувати прихильників новими дописами у своєму Інстаграм-аккаунті.

Про романтичні відносини між артистами заговорили під час 9-го сезону популярного вокального шоу “Голос країни”, де Тіна і Дан були зірковими тренерами. Проте пара не розповідала нічого про стосунки, чим ще більше підігрівала інтерес прихильників.

Тіна Кароль і Дан Балан

Зірка не вперше викладає нову світлину з неоднозначним підписом. Прихильники артистки впевнені, що це слова з нового хіта поп-діви. Дехто вже приблизно навіть склав уявлення про те, якою саме буде нова композиція.

А дехто вважає, що це натяки на те, що відбувається у житті Тіни Кароль. Хоча знаючи виконавицю, що це пов’язано, адже багато її пісень засновані саме на переживаннях.

До того ж зацікавила прихильників і світлина, якою артистка поділилася з прихильниками. На чорно-білому фото співачка постала у чорному вбранні, прикривши голову тканиною такого ж кольору. Шанувальники зірки відразу ж порівняли її з монахинею.

Підписники поп-діви вкотре були вражені красою улюбленої співачки.

Це не перша така світлина, якою поділилася Тіна Кароль. Після таких світлин прихильники співачки не на жарт перелякалися за виконавицю. Тож засипали її запитаннями чи все у них добре з Даном Баланом.

Адже вони пригадали, що під час танцювального проекту, незмінною ведучою якого є Тіна кароль, Дан Балан виступив разом з молодою виконавицею. До того ж, останнім часом зовнішність співачки часто змінювалася, що шанувальники списували на складні моменти у відносинах відомої українки з молдавським красенем.

Більше про стосунки між Тіною Кароль та Даном Баланом дивіться у відео: