Дан Балан ошелешив зізнанням про Тіну Кароль: “У нас була хімія”

Молдавський співак Дан Балан зізнався яка жінка має бути поруч.

Дан Балан відомий молдавський виконавець і кумир мільйонів. Проте, незважаючи на свою популярність він досі сам.

Звісно, співак хоче мати сім’ю. але прагне створити її раз і назавжди. він зізнався, що у нього були доволі довгі стосунки, але співак не відчув, що це саме та жінка, з якою він почувається впевнено.

Між Даном Баланом і Тіною Кароль виникла "хімія"
Між Даном Баланом і Тіною Кароль виникла “хімія”

Дан Балан розповів що має відчувати поруч зі своєю жінкою. Вона має надихати, окрилювати і підносити. Поруч з нею співак хоче мати відчуття польоту.

Як у популярного виконавця, у молдавського співака Дана Балана було багато красивих жінок. Але всі вони були лише захопленням. У виконавця не було того відчуття, яке має дарувати жінка, з якою хочеться провести все життя.

Не оминув співак і тему “Голосу країни”, де він один з тренерів. Дан Балан зауважив, що його симпатія до колеги Тіни Кароль була щира. Він запевнив, що не належить до тих чоловіків, які можуть щось вдавати.

Якщо щось є, то це обов’язково проявиться у дрібницях. Саме такі дрібниці і були помічені за співаком під час прямих ефірів вокального шоу. Співак приносив квіти, намагався завжди бути поруч з Тіною Кароль, робив їй компліменти. Це помітили всі, а Дан Балан навіть не приховує, що між ним і українською співачкою була хімія.

Він зауважив, що Тіна Кароль його зацікавила найбільше на “Голосі країни”. І, схоже, українська красуня відповіла йому взаємністю. Всі ж помітили як поводилася завжди стримана співачка поруч з молдавським красенем.

Схоже, Дан Балан вже знайшов жінку всього життя і зупиниться на пошуках.

Схожі статті