|
16.01.2021 13:15

Оля Полякова знову довела своє безперечне почуття гумору: співачка відповіла на звинувачення хейтерів

Оля Полякова не шкодує нахабних коментаторів та продовжує глузувати з них.

Відома співачка Оля Полякова особливо відрізняється від інших зірок українського шоу-бізнесу. Адже артистка до усього відноситься з позитивом та гумором. Та особливо до хейтерів. Нещодавно співачка опублікувала на своїй сторінці в Instagram ряд світлин, на яких вона зображена в різних купальниках.

Є чому заздрити

Оля на стримувалася та демонструвала свої форми, а також не заважала у цій важкій справі своїй старшій доньці Марії. Не забула співачка і  поскаржитися, що набирає вагу через новорічні свята та відпочинок. Ці фото неабияк привернули увагу як прихильників, так і хейтерів.

Хейтери не сплять

Під світлинами одразу з’явилися коментарі різного характеру. Дехто знаходив фігуру співачки неймовірною, а дехто не знав до чого причепитися. З наступних сторіз Полякової стало відомо, що велика кількість людей звинуватила співачку у тому, що у неї замість натуральних зубів – пломби. На що Оля відповіла з посмішкою та гумором:

Шановні підписники! Остання публікація привернула дуже багато уваги і деякі вирішили, що в мене в роті тільки пломби, а не зуби. Дорогі, це просто так світло упало, так стається. Але якщо вам хочеться думати, що мій, що мій рот усипаний “пломбами” – хай буде так Не важливо. На жаль,  через деякий час артистка видалила сторіз. Може через те, що на відео вона була заспана, та не прибрана, а може через те, що вирішила, що хейтери взагалі не вартують ніяких коментарів.

Скріншот зі сторінки Олі Полякової

Так чи інакше публікація чарівним чином зникла зі сторінки Олі Полякової. А хейтерам залишається і далі заглядати до рота співачки.