Чарівна Оля Полякова показала свій новий розкішний будинок: «В мене сьогодні відкриття»

Чарівна Оля Полякова поділилася з підписниками новим будиночком біля ставка.

Відома українська артистка Оля Полякова, яку дуже часто порівнюють із королевою епатажу та монстрів Леді Гагою, могла б по праву відібрати звання у останньої. Виступи Олі завжди драйвові, високотехнічні та унікальні.

Також для прихильників не секрет, що Полякова досить заможна і має, наприклад, власний автопарк та багато нерухомості.

Будиночок для відпочинку

Фото всередині хатинки
Фото всередині хатинки

Нещодавно співачка вирішила поділитися новою радістю з підписниками: її будиночок готовий! Із сторіз Олі стає зрозуміло, що мова йде про будиночок, який влаштований спеціально для відпочинку і скоріш за все знаходиться на одній великій території поруч з основною будівлею, що служить родині Полякової домівкою.

Пейзаж

Будиночок повністю панорамний, що досить красиво зважаючи на той факт, що стоїть він біля маленького ставка та повністю оточений деревами та природою.

Співачка впіймала найкращий момент, щоб похизуватися – захід сонця. У будиночку були розставлені ротангові меблі та безліч крісел. Можна зробити висновок: що Оля поки не займалася інтер’єром і користувалася тим, що зазвичай стоїть на подвір’ї влітку.

Фото каміну із сторіз
Фото каміну із сторіз

Також артистка похизувалася білосніжним каміном, який на жаль виявився ще не готовий, але горів справно.

Посеред кімнати стояв гарно сервірований обідній стіл, а на дивані чекали Олю гості, поки та знімала відео для підписників.

Згодом господарка будинку та запрошені дивилися фільм при вимкненому світлі та грілися біля каміну. Класичні новорічні канікули!

А будиночок виявився дійсно дуже красивим та затишним і будо чим похизуватися.

Схожі статті