|
18.01.2021 16:07

Суддя проекту “Танці з зірками” Катерина Кухар святкує 39 день народження: “Справляюся непогано”

Прима-балерина Катерина Кухар поділилася літніми знімками і поміркувала про новий рік свого життя. Деякі висновки можуть вразити.

Прима-балерина та суддя проекту “Танці з зірками” святкує свій день народження у одному з наймальовничіших місць на Землі – Мальдівах. Такий подарунок дружині зробив її чоловік Олександр Стоянов.

У новому дописі, який з’явився на сторінці зіркової іменинниці балерина пригадала давній жарт про три вікові етапи кожної жінки. Вона зізналася, що у юності завдавала батькам чимало клопоту.

Тепер дістає чоловіка та, зазираючи у майбутнє, готується бісити других половинок своїх дітей.

Проте Катерина Кухар ні про що в житті не шкодує, навіть про складні моменти та невизначені етапи. Іменинниця зізнається, що любить своє цікаве і насичене подіями життя разом з усіма головоломками та непередбачуваними поворотами.

Цього дня зірка вітчизняного балету отримала багато привітань та побажань як від колег по цеху, так і від прихильників її таланту. Дехто побажав їй відпочити не лише за себе, а й за усіх жінок, адже про таку поїздку можна лише мріяти.

Катерина Кухар зробила собі найкращий подарунок

Розповідаючи про відпочинок, який лише нещодавно розпочався суддя проекту “Танці з зірками” поділилася власним досвідом для тих, хто не уявляє собі відпустки без алкоголю. Для таких туристів краще брати його з собою. адже на Мальдівах спиртні напої на вагу золота і знайти їх майже неможливо.

Катерина Кухар встигла поділитися порадами щодо відпочинку на Мальдівах

Саму ж красуню цей факт не засмучує. оскільки сама балерина не п’є. Проте для неї теж знайшлося дещо приємне.

Оскільки Катерина Кухар активно виступає і бере участь у світських заходах, їй постійно доводиться слідкувати за фігурою. Тож поїздка у відпустку стала для неї можливістю дозволити собі все те, у чому при звичному ритмі життя балерина собі відмовляє.

Такий подарунок на свято балерина вирішила зробити собі сама. І вона сповна насолоджується таким стилем життя і розміреним графіком, у якому є місце сонцю. теплу і часу з рідними.