Олександр Педан забрав собі найкращу партнерку Катерину Кухар: і чому його не беруть у “Танці з зірками”

Олександр Педан дуже хоче на "Танці з зірками", але його не беруть.

Український ведучий Олександр Педан став відомим після ранкового шоу “Підйом”, яке він вів з Ольгою Фреймут та Сергієм Притулою.

Він часто брав участь у різних розважальних проектах в якості ведучого. А от учасником шоу Олександр Педан ніколи не був і саме тому лаври учасників “Танців з зірками”, схоже, ніяк не дають йому спокою.

Тож ведучий вирішив не гаяти часу і вже зараз почати готуватися до нового сезону. І не з будь-ким, а з найвимогливішою і найчарівнішою суддею проекту Катериною Кухар.

Сама ж прима-балерина, схоже, зовсім не проти такого харизматичного партнера. І не змогла встояти перед ним. А хто ж встоїть перед ведучим, гумористом і танцівником в одному флаконі.

З нагоди фіналу сезону “Танців з зірками” Олександр Педан поділився коротеньким відео, на якому шоумен виконує підтримку з Катериною Кухар. З такими даними у шоумена є всі шанси отримати кубок. Можливо саме тому його і не беруть у шоу.

Хоча сам телеведучий так не вважає і поцікавився у аудиторії що вона думає з цього приводу. Він запропонував вибрати з запропонованих варіантів або написати власний.

Серед запропонованих були: не надто гарний; не скандальний; вміє танцювати; вже було троє низьких переможців і конкуренція їм не потрібна.

Прихильники ведучого схиляються до думки, що олександра Педана не хочуть брати в танцювальне шоу через те, що вже було двоє низьких переможців, а третього їм не треба.

Але цей варіант, звісно, з гумором. Хоча багато хто вважав, що для такого проекту Олександрові Педану не вистачає якогось скандалу, розлучення або інтрижки.

А підписники таки хочуть побачити його в шоу, вважаючи, що воно стане лише кращим з таким позитивним учасником.

Олександр Педан з колегами Сергієм Притулою та Ольгою Фреймут
Олександр Педан з колегами Сергієм Притулою та Ольгою Фреймут

Хоча питання у Олександра Педана було насправді каверзним. Насправді за правилами проекту його не могли взяти через один маленький факт з біографії.

Виявляється, ведучий “Нового каналу” в дитинстві займався танцями. Сам Олександр Педан зауважував, що йому довелося присвятити 11 років цьому заняттю, адже батько у нього був хореографом ансамблю народного танцю.

Хоча дехто з підписників припустив, що шоумен і без цього вміє танцювати.

Сподіваємося, що у житті Олександра Педана ще трапиться нагода показати всі свої танцювальні здібності.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.