|
22.01.2021 22:24

Руслана, Пономарьов, Власова та інші: як живуть нині забуті українські зірки, слава яких лишилася в минулому

Вони сяяли та вражали українського глядача у середині 90-х на початку 2000-х, проте, для того, щоб стати легендами не вистачило трішки.

Українська музика після здобуття незалежності сягнула небувалих висот. Після розпаду СРСР музиканти відчули справжню свободу: більше ніхто не контролював текстів пісень, не засуджував за зовнішній вигляд та не чинив зривів концертів та допитів у міліції.

Рок-музика, що була під забороною у Радянському союзі стала доступною, більше того, на естраді сталася справжня революція, яка дозволила не просто співати про чисте кохання, а епатувати сміливими вбраннями.

У цей час формується гурт:

“Аква-віта”

Вони були справжніми новаторами та приколістами української естради. Проте, Гурт “Аква-Віта” був одним з найпопулярніших гуртів 90-х. Гастролі, концерти, шанувальники. Здавалося, в артистів було все. Однак про розкіш відомий гурт навіть не мріяв.

Аква-віта за сучасних часів

Зірки не змогли адаптуватися до реалій. У соліста лише у 2008 році з’явилася своя квартира. Зараз колишні знаменитості живуть дуже скромно.

Олександр Пономарьов

Цей співак представляв Україну на Євробаченні у 2003 році. Після цього мав шалену популярність в Україні. Його вважають одним з корифеїв сучасної музики. Брав участь у телешоу та знімався для реклами нерухомості.

Ель Кравчук

Андрій Остапенко, таке справжнє ім’я співака. На піку популярності пішов з музичної сцени на театральну.

Андрій Остапенко у 2020 році

Проте, у листопаді 2020 року заявив, що має плани увірватися на естраду у дуже епатажному образі.

Євгенія Власова

Найтрагічніша відповідь на питання: “Чому лишила творчість?”, буде у Євгенії.

Євгенія вимушена була боротися з хворобою

Здоров’я підкосило цю ніжну співачку. Проте, Женю було не зламати. Вона відчайдушно боролася за кожен свій день та у 2019 році навіть записала нову пісню.

Руслана

Перша співачка, що принесла Україні перемогу на Євробаченні свого часу, у 2013 році, змінила софіти сцени на вогонь революцій. Жінка стала активною громадською діячкою, проте, продовжує займатися творчістю.

Руслана на початку кар’єри та зараз

Проте, про велику популярність лишається тільки мріяти.