Білик, Дорофєєва та Каменських замилували мережу фотосесією з тваринами. Так зірки закликали до благодійності

Суперстарам дуже личить благодійність. Зокрема більшість українських зірок звикли допомагати дітям, але тема безпритульних тварин також актуальна.

Новорічні свята – це час радості та добрих справ. Зірки українського шоу-бізнесу об’єдналися заради мети допомогти безпритульним тваринам знайти своїх хазяїв.

Ініціював акцію takeapetua, який згодом опублікує календар зі знаменитостями та чотирилапими. Кошти від продажів підуть на підтримку хвостатих, що ще не знайшли своїх господарів. Щоб благодійна акція стала популярнішою – організатори попросили українських зірок допомогти у проекті.

Найпопулярніші українські виконавці, серед яких Ірина Білик, Настя Каменських, Злата Огнєвіч, взяли участь у проекті безпритульних тварин. Вони позували, тримаючи на руках песиків і котиків, у яких немає домівок.

Світлини вже розлетілися мережею. Дійсно не замилуватися – важко.

Ніжна Ірина Білик

Цікаво, що проект допомоги тваринам існує вже 5 років. Актуальність його закладається в тому, що на сьогодні в Україні існує безліч притулків для тварин, проте, держава не береться надавати кошти на підтримку тварин, що з якоїсь причини опинилися на вулиці.

Часто притулками займаються звичайні волонтери, які з усіх сил шукають гроші, для того, щоб врятувати котів та собак, що постраждали від людської жорстокості.

Такий календар із зірками гарний спосіб показати, що знаменитості попри свій статус мають серце допомагати безпритульним тваринам. Це гарний приклад, який навчає бути добрішим кожного.

До речі, деякі з учасників фотосесії і поза кадром займаються благодійністю по відношенню до притулків.

Зокрема Надя Дорофєєва.

Надя обожнює тварин

Відомо, що співачка відвідувала Гостомельський притулок для собак. Минулого року, у квітні місяці, на офіційній сторінці благодійної організації з’явився запис про те, що зірка побувала у притулку і допомогла волонтерам. Артистка навіть зняла свій влог про те, як провела день серед тварин.

А ось у подружжя Насті Каменських та Потапа проживає свій песик. Співачка не раз публікувала ніжні фото з твариною, тим самим демонструючи гуманне ставлення до братів наших менших.

Займається благодійністю і Дмитро Монатік. Фоловери помітили, що він допомагає фонду “Таблеточки”

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.