|
28.01.2021 19:50

Ольга Сумська, Тіна Кароль та інші українські зірки, які потерпають від проблем з зором

Українські зірки відверто зізналися, що теж мають проблеми з зором. Дехто маскується за стильними аксесуарами, а дехто обернув недолік на особливість.

Українські зірки, так само, як і прості українці страждають від проблем з зором. Для них це стало тим ще випробуванням, тож дехто вирішив компенсувати цей недолік стильними аксесуарами. А от дехто вирішив не приховувати поганий зір і зробив цей дефект своєю особливістю.

Так вчинила українська поп-діва і тренер шоу “Голос країни” Тіна Кароль. Про це вона відверто розповіла на першому ефірі 11 сезону вокального проекту. Після виступу одного з членів її команди, психолога Володимира Хоменка, вона настільки була вражена його голосом, що встала і підійшла до нього, щоб зазирнути виконавцеві в очі. Саме тоді Тіна Кароль і зізналася на всю країну, що погано бачить. У співачки короткозорість, тож їй доводиться користуватися контактними лінзами. Крім того через це їй буває важко читати текст з суфлера.

Тіна Кароль зізналася, що має проблеми з зором

Погані справи з зором і у народної артистки України Ольги Сумської. Зірка театру і кіно зізналася, що це в неї спадкове. А погано бачив свого часу тато відомої артистки. Улюблена Роксолана не побоялася і розповіла, що зір у неї трішки кращий, ніж у італійської акторки Софі Лорен.

Зазвичай Ольга Сумська носить окуляри, але якщо вона на сцені, то виручають її контактні лінзи. Сама акторка зазнається, що у неї ціла колекція окулярів. Найбільше вона віддає перевагу тонким оправам, які їй дуже личать.

Ольга Сумська через поганий зір теж носить окуляри

Страждає через поганий зір і ведуча Маша Єфросиніна. Вона зізналася, що страждає через це ще зі школи. Але тоді їй доводилося носити масивні й не дуже красиві окуляри. Зараз ведуча надає перевагу контактним лінзам, але іноді може дозволити собі одягнути окуляри. А їй у ведучої багато різних.

Маша Єфросиніна потерпає від поганого зору

А от у музиканта Сергія Бабкіна ситуація куди гірша. Через невчасну діагностику чоловік вже втратив 70% зору. Зрозумів музикант, що щось негаразд під час конкурсу “Дивоглядки” популярного розважального шоу “Хто зверху?”. Тоді у Сергія Бабкіна заболіли очі. але він вирішив, що це сталося через напруження.

Проте на цьому неприємності у музиканта не закінчилися. Через кілька днів він зрозумів. що не може прочитати напис на етикетці від шампуню. Попри те, що Сергій Бабкін ніколи не мав проблем з зором, читати дрібні тексти йому ставало дедалі важче. Чоловік півроку відкладав похід до лікаря через карантин, а коли потрапив на прийом, виявилося, що йому треба робити операцію. на лікування музикант збирається до автрії через те. що в Україні немає препаратів для подальшого післяопераційного лікування. Хоча саму операцію йому можуть зробити і тут.

Що ж. далеко не всі зірки можуть похвалитися ідеальним зором. Але те, що вони цього не приховують лише наближають їх до своїх прихильників.