Кошовий, Єфросиніна, Педан та інші зірки розповіли, як їм дався перехідний період власних дітей

Перехідний вік дітей - нелегке випробування для батьків. І зіркові не виняток, проте у них є свої секрети згладжування гострих кутів у подібних ситуаціях.

Зірки українського шоу-бізнесу такі самі батьки, які всі інші. І вони так само переживають всі моменти дорослішання улюблених чад. Проте вони виробили свою лінію поведінки з дітьми-підлітками.

Українській ведучій Маші Єфросиніній зі своєю старшою донькою Наною вдалося те, що дається далеко не всім. Вона зуміла вибудувати довірливі стосунки і дати доньці зрозуміти, що вона може завжди звернутися до неї за порадою чи допомогою. Ведуча визнала, що це далося їй дуже непросто, адже хотілося захистити дитину від усіх неприємностей, але зірка вчасно взяла себе в руки і дала Нані самостійно прожити цей період.

При цьому сама дівчинка на світських заходах майже не з’являється. Вона не хоче, аби її пов’язували з відомою мамою і йшли на поступки. Дівчинка прагне всього досягати сама і таку її позицію повністю поважає зіркова мама Маша Єфросиніна.

У ведучого Олександра Педана була схожа лінія поведінки. Він зізнався, що відкрив для доньки Лери картку і регулярно поповнює її. Проте дівчинка вирішила не жити за рахунок зіркового батька і сама почала заробляти гроші на власні потреби. Таку позицію дівчинки повністю підтримує Олександр Педан, вважаючи, що так його донька набагато більше научиться та дізнається про світ дорослих.

Попри перехідний вік, у зіркового татка з донькою лєрою вибудувалися дружні відносини. Секрет яких, приділяти доньці час і увагу попри велику зайнятість.

Олександр Педан з донькою Лерою
Олександр Педан з донькою Лерою

Прагне захистити і поважає будь-яке рішення своєї доньки Маші Королева Ночі Оля Полякова. Вона не з чуток знає. що у перехідному віці діти дуже вразливі та потребують підтримки батьків. Саме це свого часу спровокувало конфлікт між співачкою та її прихильниками в мережі, коли останні накинулися на Машу через кілька зайвих кілограмів. Тоді зіркова мама не лише заступилася за доньку, а й почала займатися разом з нею, врахувавши бажання дівчинки скинути зайве.

А от у актора студії “Квартал 95” Євгена Кошового далеко не ідеальні стосунки з донькою Варварою. У них доходить до того, що зірковий тато може забрати у дівчинки на кілька тижнів телефон. Проте, він завжди готовий підтримати доньку в усіх її починаннях і прагненнях до розвитку та самореалізації.

Зазначимо, що самій Варі теж не легко миритися з тим, що вона донька коміка. Вона встигла пережити приниження та знущання в школі. При цьому вважає. що її тато все одно найкращий.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.