Де та як саме збирається народжувати дружина Віктора Павліка: чи вистачає у зіркової пари грошей на пологи

Катерина Репяхова бере все від вагітності і з радістю чекає на первістка.

Ще не так давно Катерина Репяхова повідомила про вагітність. Віктор Павлік та його дружина чекають на першу сумісну дитину.

Таємниці Павліків

На жаль, Катерина не хоче ділитися інформацію про гендерну приналежність малюка, але з радістю ділитися інформацію про свою вагітність.

Скріншот публікації Катерини

“Медична сторона моєї вагітності. Я є пацієнтом цієї клініки більше, ніж 4 роки, як і мій чоловік. Тому, коли стало питання про ведення вагітності ми навіть не думали куди йти. Оскільки знаємо про цю клініку не з чуток. Там же я проходила обстеження під час планування вагітності. Я люблю Адоніс за привітний і чуйний персонал, за кваліфікованих фахівців, за відсутність черг, за чистоту і приємну атмосферу. Я вибрала базовий пакет ведення вагітності і з тієї миті ні про що не переживаю. Мені не треба пам’ятати ні про які аналізи і обстеження. Мені про все нагадують і усі пояснюють. Моя лікар – Пекельная Оксана Миколаївна. З нею ми на зв’язку у будь-який час. З будь-якого питання, що хвилює мене, я можу до неї звернутися, що дуже важливо для уявної мами.)) Люблю її за те, що з нею легко. Вона той лікар, яка не ускладнює вагітність, а пропонує прожити цей період життя в задоволення. Коли я тільки побачила увесь список лікарів і обстежень, я подумала, – як же багато! А тепер я з нетерпінням чекаю кожен похід в клініку. Адже це зустріч з нашим малюком! І я щаслива, що ці зустрічі проходять в стінах Адоніс! ” – пише Репяхова.

Чи правду сказала пара у Зірковосу Шлясі?

Не дивлячись на те, що зіркова пара жалкувалася на поганий дохід, здається на стандартний пакет грошей в них вистачило.

Нагадуємо, що Катерина була концертним директором Віктора Павліка і знаходилися з ним у таємних стосунках понад три роки, і це  не дивлячись на те, що у Павліка на той час була родина.

Щоб дізнатися більше про родину Павліків дивіться наступне відео:

Сайт використовує cookies для поліпшення роботи з уподобаннями користувачів.