Дружина Віктора Павліка Катерина Репяхова розповіла, як протікає її вагітність: “Виживаємо, як можемо”

Катерина Репяхова нічого не приховує від підписників та ЗМІ. Вагітність, як вона є.

Зіркове подружжя Катерина Репяхової та Віктора Павліка вельми резонансне в українському шоу-бізнесі. І на це є причина: у Катерини, яка була концертним директором співака, був із ним роман, що протривав щонайменше три роки. За цей час артист був одружений, а також боровся за життя свого померлого сина.

Резонанс

Усі ці події, які накладалися один до одного, наче сніжнийком накрили хвилею хейту Реп’яхова. Але це не завадило зірковому подружжю налагодити своє особисте життя та радіти сімейному щастю.

Вагітність

Зараз Катерина вагітна і займається домашніми справами. А також на забуває про свій блог. Проте вона ніколи не ігнорує своїх підписників і відповідає на цікавлячі їх питання. Наприклад, Катерина поділилася, що зараз вона знаходиться на самому “екваторі” своєї вагітності: 4,5 місяці.

Також вона розповіла про свій токсикоз, де зазначила, що в неї були яскраво виражені симптоми і їй доводилося приймати дуже легку їжу та відмовитися від багатьох задоволень.

Скріншот сторінки Катерини
Скріншот сторінки Катерини

Смарт

А останньою новиною стало те що Віктор Павлік продав автомобіль своєї дружини (маленький Smart) та пообіцяв замінити на щось більш комфортабельне. Та зараз Катерина залишилася без колес.

 

Скріншот сторінки Катерини
Скріншот сторінки Катерини

Вона зазначила, що тепер чекає нове кохання ,а з коханою крихіткою Smartом навіки попрощалася. Тому Павлік виконує роль водія, яку взяв на себе в перший же день. Катерина розповіла, що збирається на педикюр і відвезе її саме чоловік та додала: “Виживаємо, як можемо”.

Схожі статті