Вагітна дружина Віктора Павліка розповіла, як стала концертним директором: “Спершу він не хотів допомагати”

Що відбувається у житті сторонньої людини - таємниця. І шлях, який вона пройшла відомий тільки їй самій.

Катерина Репяхова неодноразово ставала жити жертвою хейтерів у соцмережах. Адже дівчина стала четвертою за рахунком жінкою Віктора Павліка і має з ним велику різницю у віці. Більш того, вона була з ним у стосунках, коли він був одружений і доглядав за хворим сином.

Аудиторія, від якої не сховаєшся

Це неабияк зіпсувало репутацію дівчини, перетворило її у “коханку” і стало причиною нескінченних нападів на неї у коментарях під її власними публікаціями. Не проходить і дня, щоб хтось не залишив гнівний відгук про її особистість та стосунки. І навіть той факт, що дівчина побралася з Віктором Франковичем та чекає на дитину не рятує.

Не купати у бруді

Сама ж Катерина Павлік дотримується думки, що “не варто купати свою аудиторію у бруді”. І намагається не фіксувати своєї уваги на негативі. Нещодавно дівчина стала отримувати питання стосовно її діяльності концертного директора.

Концертний директор Віктора Павліка

І вирішила розповісти, яким чином вона дісталася кар’єрних висот. Катя зазначила, що почала підніматися по кар’єрним сходинкам будучи студенткою. Коли вона познайомилася з Віктором Франковича то попросила в нього допомоги, але він не горів бажанням допомагати дівчині.

Катя Павлік постійно намагається спілкуватися зі своїми підписниками максимально відверто. Вона нічого не приховує, але й не дає себе цькувати. Таким чином вона зберігає найкращі традиції успішних блогерів.

Зі слів Каті, це пішло їй тільки на користь. Тоді вона звернулася до Дмитра Карпачова, який є українським популярним психологом, вона організовувала його виступи. З Дмитром вони об’їхали всю Україну і вона щиро вдячна чоловікові за поміч.

А згодом підтягнувся Віктор Павлік і вмовив дівчину працювати на нього. З плином часу, Катерина повністю віддала себе праці зі співаком.

Схожі статті