|
11.02.2021 08:00

Чоловік Наді Дорофеєвої проміняв дружину на піар-менеджерку: виконавиця зберігає мовчання

Чоловік Наді Дорофеєвої проміняв дружину на піар-менеджерку: виконавиця зберігає мовчання

Нещодавно чоловік зіркового тренера шоу Голос країни Надії Дорофеєвої Володимир Дантес здивував користувачів соцмережі оригінальним привітанням з днем народження. Його святкує піар-менеджерка виконавця – Анна Давиденко.

Зірковий менеджер

Дівчина іноді дає інтерв’ю журналістам, але на досить віддалені від особистого життя теми. Анна розповідає інтерв’ю’єрам про моду, стиль життя, подорожі, але ніколи не згадує у розмовах родину або свої будні.

Напроти, якщо добре покопатися на інстаграм сторінці менеджерки, з’ясується, що у дівчини є молода людина. Вона  досить відкрита, життєрадісна і за вимогою професії – максимально комунікабельна. Дівчину також привітало безліч людей. Серед них були і знаменитості.

Дружба

На жаль, невідомо скільки років співак та піар-менеджерка  співпрацюють. З огляду на слова, які використав Володимир у привітанні, допустимо подумати, що між молодими людьми, як мінімум, міцна дружба. Можливо, вони знайомі вже не один рік, адже подібним стилем спілкування іноді не можуть похизуватися навіть найкращі друзі.

Привітання

Піар-менеджерка не особливо захоплюється подібними фотосесіями. Але світлини такого роду присутні на акаунті дівчина. І вона на них – неймовірна!

“У цього котеня сьогодні день народження! Вона за мене порве будь-кого, а я за неї!”, – написав співак у своєму блозі.

На відвертому фото дівчина елегантно позує топлес з сигаретою у руці. Чому співак обрав саме таке фото – суцільна загадка. Можливо, для якісної реклами для улюбленого піарщика.