|
15.02.2021 17:29

Тіна Кароль проміняла красеня Дана Балана на лисого радіоведучого, який поглузував над фанатами співака

Як відомо, шанувальники творчості Тіни Кароль та Дана Балана прагнуть бачити зірковий дует подружжям у реальному житті. Цьому посприяло два фактори: вдалий піар-хід телевізійного шоу “Голос країни” та неймовірна енергетика, яка відбувається між самими артистами.

“Шипери” повсюди

Одним із найвідоміших хобі шанувальників стосунків закоханих є чудова програма “Photoshop”. Вони використовують його постійно. Тільки-но шипер (людина, яка мріє бачити парою двох зірок або персонажів) побачить фотографії Тіни Кароль з будь-яким чоловіком, він одразу ж причепить до його обличчя обличчя Дана Балана.

Слава Дьомін

Нещодавно Слава Дьомін – радіоведучий Люкс FM, опублікував фотографію з Тіною Кароль, яка була у костюмі, що був використаний у кліпі “Скандал”. І поглузував з вищевказаного хобі фанатів Кароль.

 

До речі, популярний радіоведучий має безліч хороших товарищів серед українських зірок. А з Олею Поляковою взагалі водить тісну дружбу.

Нагадуємо, що відомий український радіоведучий Слава Дьомін повідомив про розставання з дружиною, Ксенією Міщенко після 13 років стосунків. Таку заяву він опублікував на своїй сторінці в Instagram, додавши архівні фото з екс-коханою.

Відомо, що пара пробула в шлюбі 10 років і попри, здавалося б, міцні взаємини побут з’їв романтику. Слава зізнався, що залишився у хороших відносинах з Ксенією, зазначивши, що так повинні чинити дорослі й мудріші люди.