В мережі з’явилися фото розкішного маєтку, де живе Тіна Кароль і Дан Балан: для майбутніх дітей місця предостатньо

Виконавці з'явилися разом у незвичному і дуже особливому місці.

Чутки про роман між молдавським співаком Даном Баланом та українською поп-дівою Тіною Кароль ширяться вже два роки. Проте правда це чи ні пара ніяк не коментує.

Продюсер шоу “Голос країни”, на якому і познайомилися виконавці, зауважує, що між артистами точно є стосунки. але більше він нічого не розповів. Додає тем для пліток і те, що у деяких образах у Тіни Кароль проглядається животик, тож прихильники чекають моменту, коли співачка розповість про стосунки з Даном Баланом та свій цікавий стан.

Схоже, що чутки не безпідставні, адже фінальний випуск 10-го сезону “Голосу країни” пара вела онлайн з заміського будинку Тіни Кароль. На офіційній сторінці вокального проекту Тіна Кароль і Дан Балан представили спільну пісню, на яку наклали коротенькі відео з їхніх відносин на проекті, що підтверджує слова Володимира Завадюка. локацію для презентації нової композиції прара обрала не випадково – це спальня Тіни Кароль у її маєтку на Київщині.

https://www.instagram.com/accounts/login/?next=https%3A%2F%2Fwww.instagram.com%2Fp%2FB_fp94egQ-b%2F&is_from_rle

Прихильники зіркової пари захлинулися від ніжності і захвату.

Схоже, що пара остаточно поселилася у заміському будинку української виконавиці і місця там точно всім вистачить, адже будинок має три поверхи. Найвищий поверх повністю належить поп-виконавиці Тіні Кароль.

До того ж син Тіни Кароль Веніамін, схоже, змирився з присутністю Дана Балана в їхньому житті. Раніше повідомлялося, що син співачки не в захваті від співака і у них часто виникали конфлікти. Через це Тіна Кароль свого часу заборонила Данові Балану приходити до них додому.

Схожі статті

Софія Ротару розповіла про сина, який успадкує величезну компанію, бізнес та її резиденцію: “Який же він”

Софія Ротару розповіла правду про сина, який успадкує величезну компанію, бізнес та її резиденцію. Руслан Євдокименко являється єдиним спадкоємцем легенди української естради.