Categories Шоу-бізнес

Вагітна дружина Віктора Павліка гайнула до Дмитра Карпачова: що пов’язує психолога та концертного директора?

Мало хто знає, що насправді пов'язує Карпачова та Катю Павлік.

Нещодавно Катерина Репяхова(Павлік) провела свого чоловіка до дверей та повідомила на своїй особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм, що збирається на зустріч до Дмитра Карпачова. Вона розповіла, що шоумен її давній друг та спитала підписників, чи знають вони, що повязує її та Дмитра.

Карпачов

Дмитро Карпачов – український психолог і телеведучий. Дмитро веде популярні шоу з соціальним ухилом: “Кохана, ми вбиваємо дітей”, “Детектор брехні”, “Вагітна у 16”, реаліті-шоу “Врятуйте нашу сім’ю”. Частина цих передач, спрямованих на те, щоб показати життя реальних середньостатистичних людей, самобутні, придумані на українському ТВ форматі, які тим не менш завоювали любов телеглядачів і за межами країни.

Дівчина одягла яскрави світшот та нанесла мінімальний макіяж.

Дружба психолога та концертного директора

Наречена Віктора Павлика вжедавно опублікувала на своїй сторінці в Instagram відвертий текст, в якому розповіла про різні етапи свого життя. Вона зазначила, що з Павліком познайомилася відразу після завершення університету. Після цієї зустрічі її життя стало більш спокійним, зізналася Репяхова.

“Протягом чотирьох років студентського життя я змінила дев’ять місць проживання. У Києві я знаю майже всі райони. Протягом цих чотирьох студентських років було багато веселощів, щастя, хороших людей, друзів, безсонних ночей. Але відразу, як закінчила університет, я зустріла Віктора Франковича”, – розповіла Катерина.

Вона додала, що очікувала допомоги від Віктора Павліка, втім він не поспішав підтримати улюблену. А підтримав її саме Карпачов, з яким молода дівчина відвідала кожен закуток України та отримала перший досвід концертного директора.

Share