Вагітна дружина Віктора Павліка Катерина Репяхова поглузувала з артиста на всю країну: “Сміливий чоловік…”

Вагітна дружина Віктора Павліка поглузувала з чоловіка поза очі, поки він намагався залізти у басейн.

Вагітна Катерина Репяхова та Віктор Павлік відправилися у невеличку подорож по Україні. Вона ніяк не пов’язана з відпочинком, а являється робочим “відрядженням”.

Концерт Віктора Павліка в Одесі

Адже у Віктора концерти, а його дружина являється його концертом директором. Не дивлячись на те, що дівчина вагітна і знаходиться на шостому місяці, їм це не заважає подорожувати та насолоджуватися життям. Так, зіркова пара спочатку поїхала з рідного Києва до Івано-Франківська, а там змінила маршрут до Одеси-мами.

Дівчина опублікувала фото валіз, які слідують за подружжям через усю країну.

Сміливий дельфін Павлік

Подружжя зупинилося в відому Одеському готелі “Немо”, де можна поспілкуватися з дельфінами, погратися з ними та подивитися цікаве шоу. Одразу ж ранком Катя вирішила подивитися у вікно на свого чоловіка, який зважився піти у басейн на мороз. Віктор Павлік спочатку спустився, але тільки-но його нога доторкнулася крижаної води, він одразу ж передумав та втік подалі від басейну.

Фото, де Павлік намається насолодитися водою у мороз. Не вийшло.

“Сміливий чоловік пішов купатися у мороз. Угу, передумав”, – прокоментувала Катерина.

Також відома блогерка показала, як харчується: салатами, тістечками та пирогами. Подружжя Павліків завітало до дельфінів, де Віктор Павлік здійснив свій намір та поплавав, але уже в більш теплій воді.

Нагадуємо, що нещодавно зіркова пара скаржилася на великі збитки, які потерпів співак через карантин. В свою чергу, Репяхова заявила, що буде продовжувати працювати та не піде у декретну відпстку.

Схожі статті