|
02.03.2021 11:01

33-річна Настя Каменських ошелешила зізнанням про майбутню дитину: через забобони ще не підібрала ім’я

Настю Каменських вже не раз підозрювали у вагітності. Чарівна зірка вирішила нарешті розповісти про плани на своє материнство.

Настя Каменських – популярна українська співачка, увагу до якої проявляють її прихильники ще з 2000-х років. Жінка завжди вміла звернути увагу на себе своєю творчістю та харизмою. Втім, після одруження з репером Потапом, публіка почала пильніше дивитися за особистим життям зірки.

Настя Каменських зі своїм чоловіком. Фото взято на просторах мережі. 

Тепер одна з популярних тем для обговорення – це вагітність Насті Каменських. Жінка й сама не раз жартувала, що достатньо їй ситно пообідати, так всі починають звертати увагу на її животик, приписуючи вагітність.

Втім, слід додати, що й сама співачка любить провокувати своїх підписників та медіа.

Настя Каменських показала себе у домашньому халатику. Це фото викликало дискусії. Скріншот взято з Інстаграм-сторінки жінки.

Домислювати полюбляють також і самі фанати. На сторінках, створених прихильниками Насті часто можна знайти публікації, в яких вправні фотошопери змінили фігуру жінки.

Настю Каменських часто прихильники зображують вагітною. Фото взято з фан-сторінок співачки. 

Проте, сама артистка ніколи не розповідала про цей бік свого життя. Відомо, що дітей у Насті немає на даний момент.

Втім, поп-діва про дитину все ж таки мріє. У цьому Настя зізналася в інтерв’ю популярному Інстаграм-блогеру MASHUKOVSKY. Хлопець попросив на камеру розповісти, що є найбільшою мрією жінки. Спершу Настя згадала про популярну нагороду, а згодом сказала, що дуже хоче дитину:

Насті немає різниці, хто у неї буде: хлопчик чи дівчинка. Втім, ім’я для майбутньої дитини Настя ще не вигадала. Вона зазначила, що так не можна робити: наперед називати ще ненароджене маля.

Якщо вам цікава тема зірок, які планують завести дитину, радимо ще подивитися про Ані Лорак: